Hyppää pääsisältöön

Erikoisryhmä Stuttgart

Rico Sander (Benjamin Strecker), Joachim "Jo" Stoll (Peter Ketnath), Martina Seiffert (Astrid M. Fünderich), Michael Kaiser (Karl Kranzkowski) ja Anna Badosi (Nina Gnädig).
Päärooleja näyttelevät Benjamin Strecker (vas.), Peter Ketnath, Astrid M. Fünderich, Karl Kranzkowski ja Nina Gnädig. Rico Sander (Benjamin Strecker), Joachim "Jo" Stoll (Peter Ketnath), Martina Seiffert (Astrid M. Fünderich), Michael Kaiser (Karl Kranzkowski) ja Anna Badosi (Nina Gnädig). Kuva: Yle Kuvapalvelu soko stuttgart

TV1 tiistaisin 30.9.2014 - 24.2.2015 klo 21.55, Areenassa

Saksan kuudenneksi suurimpaan kaupunkiin mahtuu monenlaista rikollisuutta, mutta ilman seurauksia pahantekijät eivät voi sielläkään mellastaa.

Rikosylikomisario Martina Seifert (Astrid M. Fünderich) johtaa Stuttgartin murharyhmää vastuullisesti ja rauhallisin ottein. Hän ei menetä malttiaan kiperissäkään tilanteissa, ja maltti jos mikä on alamaailman parissa toimiessa valttia.

Rikoskomisario Joachim "Jo" Stoll (Peter Ketnath) on toista maata, nopea reagoimaan ja valmis venyttämään lain kirjainta terveellisissä rajoissa, jos tarvis on. Tutkijapari täydentää toisiaan ja he tulevat juttuun myös työkavereina. Apunaan heillä on psykologiaan perehtynyt älykkö komisario Anna Badosi (Nina Gnädig) ja teknisen tutkinnan hyvin hallitseva kunnianhimoinen Rico Sander (Benjamin Strecker).

Osasto raportoi toiminnastaan rikospoliisin ylimmälle johdolle, ja päämajan rikosjohtaja Michael Kaiser (Karl Kranzkowski) onkin tiimin luotettava selkäranka.

Saksalaisesta rikossarjasta Erikoisryhmä Stuttgart (12) uusitaan nyt ensimmäinen tuotantokausi, yhteensä 22 jaksoa.

SOKO Stuttgart. Käsikirjoitus: Mike Bäuml ja Peter Ertel. Tuotanto: ZDF/Bavaria Film, Saksa 2009-10

  • Hartausohjelmissa kysellään toivoa ja lohdutusta Ukrainan tilanteeseen

    Television ja radion hartausohjelmissa rukoillaan rauhaa.

    Hartausohjelmissa rukoillaan rauhan puolesta ja etsitään rohkaisua levottomuuden keskelle. Ukrainan tilanne näkyy ja kuuluu lähipäivinä sekä televisio- ja radiojumalanpalveluksissa, aamu- ja iltahartauksissa että Pisara-ohjelmassa. Sunnuntaina 13.3. klo 10 lähetetään myös suorana Yle TV1:llä ekumeeninen ja uskontojen välinen Rauhanrukous Ukrainan puolesta.

  • Alkuvuoden hartausohjelmissa uskon pohdintaa ja postikortteja maailmalta

    Radion ja tv:n hartausohjelmissa toivoa sävelin ja sanoin.

    Vuoden 2022 alkupäivinä on tarjolla runsas kattaus hartausohjelmia. Televisiossa nähdään arkistojen kätköistä nostalginen jumalanpalveluslähetys Lakeuden Rististä. Loppiaisena pohditaan lähetystyötä Nojatuolikirkossa. Radiossa kuullaan mm. moderni Verkoston jumalanpalvelus Munkkiniemestä sekä eri-ikäisten yhteisöllinen radiomessu suorana Haapajärven kirkosta. Radiohartauksissa saadaan postikortteja maailmalta. Musiikkina jumalanpalveluslähetyksissä kuullaan niin kanteleen helkyntää kuin urkuja ja bändimusiikkia.