Hyppää pääsisältöön

The Hour

Kuvassa Sissy Cooper (Lisa Greenwood), Hector Madden (Dominic West), Freddie Lyon (Ben Wishaw), Isaac Wengrow (Joshua McGuire) ja Bel Rowley (Romola Garai).
Päärooleja näyttelevät Lisa Greenwood (vas.), Dominic West, Ben Wishaw, Joshua McGuire ja Romola Garai. Kuvassa Sissy Cooper (Lisa Greenwood), Hector Madden (Dominic West), Freddie Lyon (Ben Wishaw), Isaac Wengrow (Joshua McGuire) ja Bel Rowley (Romola Garai). Kuva: Yle Kuvapalvelu the hour

TV1 perjantaisin 3.10. - 19.12.2014 klo 22.55 - 23.50, Areenassa vain suorana

1950-luvun Lontooseen sijoittuva tyylikäs jännityssarja The Hour (12) liikkuu mediamurroksen ja kylmän sodan leimaamassa maailmassa. Britannian yhteiskunnan näennäisen tyynen pinnan alta paljastuu valtakuntaa ravisteleva salaisuus.

Ykkönen esittää uusintana brittiläisen draamasarjan kaksi tuotantokautta.

Jotain uutta

BBC:n tv-uutisten taistelupari Bel Rowley (Romola Garai) ja Freddie Lyon (Ben Whishaw) kaipaavat kipeästi uusia tuulia luutuneeseen tapaan toimittaa uutiset. Kuka enää jaksaa kiinnostua seurapiirikaunottarien kohuavioliitoista ja muusta hömpästä?

Kuin tilauksesta kilpaileva yritys on perustamassa uutta ajankohtaisohjelmaa, jonka juontajaksi tinkimättömyydestään tunnettu Freddie halajaa. Paikka vain on jo pedattu toiselle suhteilla, eikä lohdutuspalkinto kotimaantoimittajana sovi suorasukaisen Freddien pirtaan. Etenkään kun Belista tulee uuden ohjelman tuottaja.

Uutishaukka saa vainun

Uuden koppavan juontajan Hector Maddenin (Dominic West) ympärille haalitaan alan aateliset vaikka vanhan työnantajan leivistä. Silmiä avaava kohtaaminen lapsuudenystävän kanssa heilauttaa Freddien ajatukset päälaelleen.

Tunnettu yliopistomies on murhattu, mutta poliisi painaa jutun villaisella. Etevä uutishaukka haistaa heti, että kohdalle on sattunut vuosikymmenen uutinen, jonka penkominen on paitsi äärimmäisen kiehtovaa myös kohtalokasta.

Pääosissa näyttelevät Tim Pigott-Smith, Juliet Stevenson, Anton Lesser, Julian Rhind-Tutt ja Oona Chaplin. Sarjan on käsikirjoittanut Abi Morgan.

Tuotanto: Kudos Film & Television, BBC America, Britannia, 2011-12.

Lisää ohjelmasta

Kommentit