Hyppää pääsisältöön

Mitä mieltä olet Juicy J:n, Wiz Khalifan ja Ty Dolla $ignin kappaleesta Shell Shocked?

YleX Jälki-istunto soittaa maanantaista perjantaihin joka päivä uuden Rytmibarometrikappaleen. Jokaista kappaletta voi äänestää kello 16 saakka. Lauantaisin YleX Viikonlopussa viikon suosituin Rytmibarometri julistetaan voittajaksi ja se saa itselleen palkinnoksi soittotakuuta!

Turtles // Kuva: Facebook/Teenage Mutant Ninja Turtles

Kuka? Juicy J, Wiz Khalifa, Ty Dolla $ign(feat. Kill The Noise & Madsonik): Shell Shocked

Mitä? Rytmibarometri-viikko päätetään tällä kertaa leffamusiikin tahtiin. Teenage Mutant Ninja Turtles 3D -elokuva juhlistaa mutanttininjakilpikonnien 30-vuotista taivalta. Lopputekstiraita on nimeltään Shell Shocked ja sen ovat tuottaneet Kill The Noise sekä Madsonik. Räbäytyksistä puolestaan vastaavat Juicy J, Wiz Khalifa ja Ty Dolla $ign. Kappaleen musiikkivideon voit tsekata TÄÄLTÄ!

Hä? Kolmikosta Wiz Khalifa on todellinen Turtles-fani. Hän on tatuoinut jalkaansa Donatellon kuvan.