Hyppää pääsisältöön

Scott & Bailey

scott & bailey, Yle TV1
Janet Scott (Lesley Sharp, vas.) ja Rachel Bailey (Suranne Jones) ratkovat paitsi rikosjuttuja myös oman elämänsä solmuja. scott & bailey, Yle TV1 Kuva: © Scott and Bailey Series 3 Limited scott & bailey

TV1 maanantaisin 12.9. - 31.10.2016 klo 23.00 (3. kausi) ja 7.11. - 26.12.2016 (4. kausi), Areenassa 7 päivää

Manchesterin poliisipiirin voimanaiset Scott & Bailey (12) selvittävät kolmannella tuotantokaudella vaativassa murhajuttua.

Kahdeksan jaksoa liittyvät kiinteästi toisiinsa, ja tarina etenee ajallisesti kahteen suuntaan. Se, mitä tapahtuu ensimmäisen jakson aluksi, ratkeaa vasta kauden viimeisessä jaksossa.

Neljännen kauden jaksot Ykkönen esittää maanantai-iltaisin heti kolmannen kauden perään. Uudet, viidennen kauden kolme jaksoa esitetään lauantai-iltaisin 11.2.2017 alkaen.

Elämä käy työstä

Läheiset ystävät pohtivat työn lomassa myös omaa elämäntilannettaan. Janet Scott kipuilee avioliittonsa raunioilla ja salama-avioliiton solminut Rachel Bailey pureksii viimeaikaisia tekemisiään. Oliko avioliitto ja äitipuoleksi joutuminen hänelle sittenkään oikea ratkaisu?

Esimies Gill Murray valmistautuu hilpeisiin perhejuhliin, mutta sitten jotain menee pahasti pieleen. Tuleeko ilojuhlasta surujuhla?

Menneisyyden vanki

Rachel tekee jälleen tiliä elämässä laitapuolelle joutuneiden lähiomaistensa kanssa.

Janet yrittää pysyä kasassa, kun hän asuu edelleen yhdessä ex-miehensä kanssa. Entä kun ex-mies jatkaa eteenpäin ja siirtyy uuteen suhteeseen? Onko miehillä kaikki yksinkertaisesti aina helpompaa, myös tällaisessa työympäristössä.

Pääosia näyttelevät Suranne Jones, Lesley Sharp ja Rupert Graves.

Scott & Bailey. Käsikirjoitus: Sally Wainwright. Ohjaus: Sarah Pia Anderson, Syd Macartney ja Ben Caron. Tuotanto: Red Production, ITV. Britannia, 2013 ja 2014. Sarjan 3. ja 4. tuotantokaudet on edellisen kerran esitetty vuoden 2014 joulukuusta 2015 maaliskuulle.

Lisätietoja sarjasta:
Scott & Bailey (1. ja 2. tuotantokausi TV1:llä)
Wikipedia

Kommentit