Hyppää pääsisältöön

Viikon Rytmibarometri-voittaja on Nero!

Brittiläinen dubstep-yhtye Nero on tämän viikon rytmibarometrivoittaja!

NERO // Kuva: https://www.facebook.com/nero/

Rytmibarometriviikko startattiin uhmaavalla dubstepilla kun brittiläisen Neron kappale Satisfy soitettiin arvovaltaiselle raadille eli Suomen kansalle. Juhani Kenttämään viikon tehonakin soinut kappale ansaitsi kunnioitettavat 81% yläpeukkua. Brittien saaret olivat vahvasti edustettuna kuluneella viikolla kun tiistainankin rytmibarometrikappale tuli lontoolaiselta tuottajakaksikolta Sigmalta. Changing -kappaleen lauluosuudet hoitaa Paloma Faith. Kappale jäi plussan puolelle saadessaan 60% yläpeukkua.

Aikanaan Show More Love -kappaleella rytmibarometriviikon voittanut Lenno toi keskiviikkona karkeloihin uuden kappaleensa Wake Up jossa on mukana myös The Electric Sons. 19-vuotiaan kotimaisen dj-tuottajan kappale kärkkyi viikon kärki paikkaa yläpeukkujen kohotessa 78%. Suomen rajojen sisäpuolella pysyttiin myös torstaina kun rytmibarometriviikkoon osallistui Jukka Poika kappaleellaan Crzybailaaja. Kappale jakoi äänestäjät kahtia jäädeen 55% positiivisen puolelle. Perjantaina arviotavaksi laitettiin leffamusiikkia. Juicy J, Wiz Khalifa, Ty Dolla $ign sekä Kill The Noise & Madsonik juhlivat Turtlesien 30-vuotistaivalta kappaleella Shell Shocked. Teenage Mutant Ninja Turtles 3D -elokuvan lopputekstiraita keräsi 59% yläpeukkua.

Viikon voittaja on siis Nero kappaleella Satisfy! Voitosta palkinnoksi yhtye ansaitsee soittotakuuta ja kappaletta kuullaan YleX Viikonlopun sunnuntai lähetyksessä sekä Jälki-istunnossa joka arkipäivä.