Hyppää pääsisältöön

Festivaali tuo pohjoismaista musiikkia Lontoon ytimeen - suomalaisartistit hyvin edustettuina

Ja Ja Ja Festival tuo jälleen pohjoismaista musiikkia Lontoon ytimeen.

Noah Kin // Kuva: Juhani Kenttämaa

Lontoossa 13.–15.11.2014 järjestettävä pohjoismaiseen musiikkiin ja kulttuuriin keskittyvä Ja Ja Ja Festival on julkistanut ohjelmistonsa. Festivaalilla nähdään suomalaisartisteista Sin Cos Tan, Noah Kin ja Death Hawks. Muista pohjoismaista Lontoossa esiintyvät islantilainen Emilíana Torrini, tanskalainen When Saints Go Machine, ruotsalainen Jenny Wilson, norjalainen Highasakite sekä monia muita.

Musiikin lisäksi Ja Ja Ja Festival esittelee pohjoismaista ruokakulttuuria. Kokki Antto Melasniemi on kuratoinut festivaalin yhteyteen ruokaan ja juomaan keskittyvän kulinaristisen kokonaisuuden.

Viime vuonna ensimmäistä kertaa järjestetty festivaali keräsi yli 4000 kävijää. Festivaalilla esiintyivät viime vuonna muun muassa Mew, múm, Husky Rescue, LCDMF, Black Lizard sekä I Was A Teenage Satan Worshipper.

Ja Ja Ja Festival on jatkoa Ja Ja Ja – A Nordic Affair -klubille, joka toimii keskeisenä pohjoismaisen indie-musiikin lähteenä Britanniassa. Brittimedian ja alan ammattilaisten kuratoima klubi-ilta järjestetään 6-7 kertaa vuodessa. Suomalaisartisteista klubilla ovat esiintyneet muun muassa French Films, Phantom, Sin Cos Tan, Burning Hearts ja Shine 2009. Ja Ja Ja -klubi levittäytyy myös Berliiniin tänä syksynä.