Hyppää pääsisältöön
Aihesivun Nosteessa radio pääkuva

Four-Bar System

Four-Bar System on Savonlinnan Taidelukiossa vuonna 2012 perustettu nelihenkinen yhtye, joka yhdistelee musiikissaan sulavasti rockin eri osa-alueita. Tuloksena syntyy moderniksi rockiksi/alternative rockiksi luokiteltavia tarttuvia ja mukaansatempaavia kappaleita.
Toinen, Glowing Roads nimeä kantava EP on juuri julkaistu ja sen myötä tavoittelemme uusia kuulijoita, keikkoja ja yhteistyökumppaneita. Tulevaisuudessa Four-Bar Systemiä toivottavasti siis näkee ja kuulee useamminkin keikoilla ympäri Suomen.

Four-Bar System // Kuva: YleX Kellari

Kotipaikkakunta: Savonlinna

Musiikkityyli: Moderni rock

Perustamisvuosi: 2012

Kokoonpano: Laulu & Kitara - Eetu Kinnunen. Kitara & Taustalaulu - Leevi Kohonen. Rummut - Ilmari Hämäläinen. Basso & Taustalaulu - Valtteri Rouhiainen.

YleX kommentoi

Tykkäämme:

Kovatasoista rockia, joka kilpailee jo kansainvälisellä tasolla. Biisit ovat monitasoisia, persoonallisia ja niissä on hyviä ja koukuttavia melodioita. Varsinkin kitarat tuovat välillä mieleen Disco Ensemblen. Laulaja Eetulla on upea ääni, jota hän käyttää hienosti.

Vielä odotamme:

Miksi tästä bändistä ei olla kuultu ennen? Nyt streart team pystyyn, imago kohdilleen, kunnon haippia someen ja levyä ulos niin kuin olisi jo!

Kristallipallo:

Four-Bar System nousee Softenginen ohella isoksi vientikelpoiseksi suomalaiseksi rockbändiksi, joka valloittaa yleisön klubeilla ja festareilla.