Hyppää pääsisältöön

Hätä-Miikka: Salkkari-Ismon kanssa työskentely jännitti

Hätä-Miikka kertoo YleX:lle, että Salatuista elämistä tutun Esko Koveron kanssa työskentely jännitti.

Hätä-Miikka // Kuva: Jenni Poikelus

Hätä-Miikan tuoreella Meidän rappu -musavideolla näkyy televisiosta tuttu hahmo: Salatut elämät -sarjassa Ismoa näyttelevä Salkkari-Ismo ihan hefnerinä Hätä-Miikan uutuusvideossa – katso . Hätä-Miikka kertoo YleX:lle, että Salkkari-Ismo oli ensimmäinen valinta bailaavan naapurin rooliin, mutta musiikkivideota suunnitellessa he pohtivat myös muita henkilöitä.

– Koveron Esko tuli mulle heti mieleen, mutta pohdin myös Pulkkisesta tuttua Jari Salmea. Myös Kummeli-hahmo Panomies olisi ollut kova juttu. Olisihan siihen videoon ollut hieno saada vaikka Ridge Forrester tai joku Emmerdalen hahmo, mutta Esko osoittautui nappivalinnaksi, Miikka sanoo.

Hätä-Miikka kertoo, että Esko osoittautui hyväksi tyypiksi, joka lähti mielellään mukaan videon kuvauksiin.

– Eihän Esko ole yhtään sellainen kuumakalle, kuin Salattujen elämien Ismo. Kyllä mulla silti jännitti tosi paljon kuvauksissa, varsinkin kun piti itsekin yrittää siinä vähän näyttelemistä. Meidä rappu perustuu tositapahtumiin. Minun naapurissa asuu mies, jolla on todella vilkas sosiaalinen elämä. Kesti tosi kauan ennen kuin näin tämän naapurin. Videossakin Eskon hahmon henkilöllisyys paljastuu vasta siellä lopussa.