Hyppää pääsisältöön

Kellarin konstaapelit kohoavat pinnalle hopeakannusten avulla

Constablesin Silver Spurs soi Juhani Kenttämaan Viikon tehona.

Constables // Kuva: https://www.facebook.com/Constablesmusic

Alkaneen syksyn piristysruiskeen tummanpuhuvan popin ja energisen rockin synteesillä tarjoilee kotimainen kopla nimeltä Constables!

Viikon Kellari-bändi Constables: Kaikissa biiseissä kuuluu jokaisen soittajan kädenjälki on edennyt debyyttialbumin julkaisun kynnykselle. Englanninkielistä pop-rockia puskeva porukka kertoo vaikutteikseen mm. Interpolin sekä Arctic Monkeysin, mutta saa aikaan kaikuja myös varhaisen U2:n suunnalta.

Tehoksi valikoitunut Silver Spurs nappaa tiukalla bassoriffillään kuulijaansa korvista ja imaisee diskokompillaan väkisin mukaansa. Kertosäkeen rumpuvyörytys ampuu kappaleen korkeuksiin vain tiputtaakseen jälleen takaisin yölliseen sykkeeseensä.

Poikien resepti ei todellakaan keksi pyörää uudestaan, mutta laittaa sen kehräämään kyllä entistä kiihkeämmin. Constables osoittaa viimeistään tällä kappaleella olevansa yhtä relevantti tapaus kuin niin ikään YleX Kellarista aikoinaan ponnistaneet Satellite Stories tai Stockers!

Saako Constables sinutkin nyökyttelemään hyväksyvästi, vai onko tällaisen indierockin juna jo kadonnut kauas unholan raiteille?