Hyppää pääsisältöön
Aihesivun Parasta nyt pääkuva

Parasta nyt: Kotimaisten kova putki Yle Livessä

Yle LIve: J. Karjalainen Ruisrockissa vuonna 2014
Ruisrockin kuningattaret Yle LIve: J. Karjalainen Ruisrockissa vuonna 2014 Kuva: Yle ruisrock

Yle Teeman sunnuntai-illoissa nautitaan livekeikoista Yle Live -ohjelmassa. Nyt syksyn aikana Yle Live nähdään myös TV2:lla aina We Want More -ohjelman jälkeen lauantaisin klo 20:10.

Kotimaisten keikkojen liveputki alkoi Jenni Vartiaisen kesän 2014 Ruisrock-keikalla 13.9. Turun Ruissalon kesäisiä tunnelmia nautitaan myös Cheekin, PMMP:n ja J.Karjalaisen keikkojen parissa.

Räppikaksikko JVG ja teinisensaatio Robin nähtiin kesän alussa YleXPopissa, joka vietettiin ensimmäistä kertaa Oulun Kauppatorilla. Nämä keikat nähdään kokonaisuudessaan myös Yle Livessä artistien haastattelujen kera.

Yle Live lauantaisin TV2 klo 20:10

20.9. JVG (YleXPop 2014)
27.9. Cheek (Ruisrock 2013 / uusinta)
4.10. PMMP (Ruisrock 2012 / uusinta)
18.10. J. Karjalainen (Ruisrock 2013 / uusinta)
25.10. Robin (YleXPop 2014)

Kaikki keikat nähtävissä myös Yle Areenassa.

Kommentit
 • Anssi Kelan lyriikka vakuutti ja liikutti

  Anssi Kela löysi vanhan menestysreseptin

  Tällä kertaa kokonaan kotimaisessa Levylautakunnassa oli mukana monen hittiartistin uutta tuotantoa. Uusia lauluja olivat kuuntelemassa Diandra, Samuli Laiho ja Pekka Laine. Äänestyksen tulos ja kommentit 1. Anssi Kela: Ilves 26 pistettä (Anssi Kela) Diandra: Ei tätä voinut ruveta analysoimaan, jäi vaan kuuntelemaan. Tarina vei heti mukanaan.

 • Kylie Minoguen kantrivalssi ja Maj Karman rokkileka

  Kylie Minoguen kantrivalssi Levylautakunnan voittaja

  Levylautakunnan arvioille alttiiksi valikoitui viikon uutuuksista mm. Australian lahja pop-maailmalle, tuore laulaja-lauluntekijä ja kotimainen rokkijyrä. Arvionsa antavat Ylen Juha-Pekka Sillanpää, Susanna Vainiola ja Jyrki Koskenseppä. Äänestyksen tulos ja kommentit 1.

 • Kolme sointua riittää tangokuninkaillekin

  Tangokuninkaat Jukka Hallikainen ja Marko Maunuksela

  Tangokuninkaat Jukka Hallikainen ja Marko Maunuksela ovat yhdistäneet voimansa duoksi, joka alkaa keikkailla yhdessä ja levyjäkin on tekeillä. Levylautakunnassa Marko ja Jukka saavat arvioitavakseen viikon uutudet. Tämän duon täydentää trioksi toimittaja Maija Salminen. Pisteet ja kommentteja 1.

Lue myös - yle.fi:stä poimittua