Hyppää pääsisältöön

Kohugaala EMA julkaisi ehdokkaansa – tässä Suomen villi kortti

MTV on julkaissut vuoden 2014 MTV EMA -ehdokkaat. 

Isac Elliot

MTV:n vuosittaisessa European Music Awards -palkintogaalassa juhlitaan maailmanlaajuisesti vuoden kuumimpia artisteja, ja tänä vuonna voitosta kilpailevat jälleen musiikkimaailman suurimmat tähdet. Katso kaikki ehdokkaat!

Australialainen 5 Seconds of Summer kilpailee One Directionia vastaan Best Pop -kategoriassa ja Biggest Fans -kategoriassa. Best Female ja Best Look -kategorioiden voitosta kamppailevat muun muassa tutut kilpakumppanit Katy Perry ja Taylor Swift. Hip hopin kuningattaret Nicki Minaj ja Iggy Azalea kohtaavat toisensa Best Hip Hop ja Best Look -kategorioissa.

Best Finnish Act -kategoriassa kilpailevat Teflon Brothers, Nikke Ankara, Robin, Kasmir sekä Suomen Wild Card -yleisöäänestyksen voittanut ja siten ehdokkaaksi noussut Isac Elliot. Wild Card-äänestys saavutti kansainvälisesti huikeat 19 miljoonaa ääntä.

Myös Biggest Fans -kategorian ehdokkaat julkaistiin tänään 16. syyskuuta. Faneille on annettu mahdollisuus äänestää lempiartistiaan Twitterissä ja Instagramissa käyttämällä hashtagia #EMABiggestFans yhdistettynä äänestämänsä artistin nimeen.

Viralliset hashtagit ovat:

• #EMABiggestFans1D
• #EMABiggestFans5SOS
• #EMABiggestFansJustinBieber
• #EMABiggestFansNickiMinaj
• #EMABiggestFansArianaGrande

2014 MTV EMA järjestetään The Hydro -areenalla Glasgowssa sunnuntaina 9.marraskuuta klo 21.00. Kaikki ehdokkaat löytyvät osoitteesta mtvema.com. Omaa suosikkia voi äänestää sivustolla aina 8.11.2014 klo 23.59 asti.

2014 MTV EMA lähetystä voi seurata MTV:n kanavissa ympäri maailman sunnuntaina 9.11.2014 klo 21.00. MTV EMA on MTV:n palkintogaala, jossa juhlitaan musiikkimaailman kuumimpia tähtiä, annetaan tunnustusta artisteille ympäri maailman ja tuodaan musiikin ystäviä yhteen ainutlaatuisen viikkoja kestävän kokemuksen kautta, joka huipentuu gaalailtaan.

Lue myös:

Helsingin kaupunki ruoskii itseään MTV Pushista: Emme kyenneet selittämään, mistä tässä on kysymys

Nämä suomalaisartistit kilpailevat MTV-palkinnosta

Lähteet: MTV