Hyppää pääsisältöön

#lovemilla palkittiin Berliinissä – sarja esitetään seuraavaksi jenkkifestareilla

Ylen kaikkien aikojen suosituin nuortensarja #lovemilla äänestettiin voittajaksi Eurovision Creative Days -tapahtumassa. Sarja kilpailee pian myös Chicagossa.

#lovemilla toinen tuotantokausi // Kuva: Yle

#lovemilla voitti Euroopan yleisradioliitto EBU:n järjestämässä Eurovision Creative Days -tapahtumassa 15. syyskuuta.

Draaman asiantuntijat arvioivat Berliinissä järjestetyssä tapahtumassa uutta julkisen palvelun median draamaa ja erityisesti draamaformaatteja. Arvioitavana oli tuoretta eurooppalaista perhe- ja rikosdraamaa sekä historiallista, lyhyttä ja verkkodraamaa muun muassa Englannista, Irlannista, Hollannista, Sveitsistä ja Espanjasta. #lovemilla äänestettiin voittajaksi selkeällä äänten enemmistöllä.

Sarja on valittu myös loka-marraskuun vaihteessa järjestettävän Chicagon kansainvälisen filmifestivaalin ohjelmistoon ja kilpailuun. CICFF on suurin ja yksi maailman arvostetuimmista lasten- ja nuortenohjelmien ja -elokuvien festivaaleista.

#lovemillan jaksoja on katsottu Yle Areenassa reilut 2 miljoonaa kertaa. Lisäksi katsojia on karttunut tätäkin enemmän YouTuben ja Facebookin kautta. Millalla on Facebookissa 55 000 ja Instagramissa 15 000 seuraajaa.

Sarjan kolmannen tuotantokauden jaksot julkaistaan 13.10. Yle Areenassa. Samalla viikolla tuotantokausi esitetään Yle TV2:ssa kolmena puolituntisena koosteena ma-ke klo 20.30.

Lue myös:

Ylen suosituin nuortensarja #lovemilla valkokankaalle: Elokuva kertoo rakkaustarinan