Hyppää pääsisältöön

Mad Dogs

Ben Chaplin, John Simm, Marc Warren, Max Beesley, Philip Glenister
Ben Chaplin, John Simm, Marc Warren, Max Beesley, Philip Glenister Kuva: Yle Kuvapalvelu mad dogs

Mad Dogs (16) (Mad Dogs, S1-2) uusintaesitys
Yle TV2 sunnuntaisin myöhäisillassa 30.11.14 alkaen

Remppa koolle

Menestyvä brittiliikemies Alvo kutsuu neljä vanhaa kaveriaan lomalle loistohuvilalleen Espanjaan. Viina virtaa, läppä lentää ja jollakulla käy myös tuuri naisrintamalla.

Varsin pian Woody, Quinn, Baxter ja Rick kuitenkin huomaavat, että Alvolla ei ole kaikki hyvin. Miesten riemuloma Välimeren auringossa alkaa muuttua oudon painostavaksi, ja Alvosta tulee yhä arvaamattomampi, suorastaan julma.

Miehet ovat ihmeissään. Mitä tarkoittaa Alvon uima-altaaseen upotettu vuohenraato? Alvo vie kaverit merelle ryyppäämään ja rälläämään liikekumppanilta lainaamallaan muskeliveneellä, mutta sitten käy ilmi, että se olikin varastettu.

Viimeinen lomamatka?

Ja kepponen kostautuu: kun miehet viettävät piinallista iltaa Alvon solvauksia kuunnellen, sisään astuu aseistettu Tony Blairin naamioon pukeutunut mies fataalein seurauksin. Miehet joutuvat paniikkiin. He tajuavat joutuneensa ansaan, todelliseen kuseen, josta ei selvitä selittämällä. Kuka tappoi rääväsuuksi muuttuneen Alvon, ja miksi? Tältä etelänmatkalta ei ehkä ole paluuta.

Sarja on ensiesitetty Yle Areenassa ja sen kaksi ensimmäistä kautta uusitaan nyt TV2:ssa. Kaudet 3-4 esitetään myöhemmin.

Pääosissa: Philip Glenister, John Simm, Max Beesley, Marc Warren, Ben Chaplin, Maria Botto. Käsikirjoitus: Cris Cole. Ohjaus: Adrian Shergold.

Tuotanto: Left Bank Pictures, Sky, BBC, 2011-12.

Lisätietoja
en.wikipedia.org

Ohjelma on katsottavissa Yle Areenassa 7 päivän ajan.

Lue myös - yle.fi:stä poimittua