Hyppää pääsisältöön

Susanna Laine juontajaksi Puoli seitsemään!

Puoli seitsemän juontajat
Susanna Laine aloittaa Mikko Kekäläisen vierellä juontajana Puoli seitsemän juontajat Kuva: Laura Pohjavirta / Yle susanna laine

Susanna Laine aloittaa suositun Yle TV1:n Puoli seitsemän -ohjelman juontajana 30.9. Asia paljastui, kun Laine vieraili tiistaina 16.9. Puoli seitsemän -ohjelman suorassa lähetyksessä.

Susanna seuraa juontajan tehtävässä Ella Kannista, joka puolestaan valittiin Mikko Kekäläisen juontajapariksi Marja Hintikan jäädessä äitiyslomalle helmikuussa 2013.

”Olen tehnyt pitkään töitä kaupallisen radion ja television puolella, ja kun sain kutsun Ps:n koekuvauksiin, olin todella innoissani. Koekuvausten jälkeen sanoin tiimiläisille, että syksyllä nähdään. Onneksi näin kävi, sillä Yle:n Puoli seitsemän on selkeä askel urallani eteenpäin.”, toteaa Susanna hymyillen.

Susanna Laine siirtyy Puoli seitsemään Radio Suomipopin Popstudion juontajan tehtävästä. Aiemmin Laine on työskennellyt juontajana ja toimittajana mm. Nelosen Tuomas ja Juuso Experiencessä, Big Brotherissa, sekä ohjelmissa Pitkä kuuma kesä, Talent Suomi, Pulssi ja Treffit pimeässä.

Laine on Miss Suomen 2. perintöprinsessa vuodelta 2005 ja sijoittui samana vuonna Japanissa pidetyissä Miss International Beauty -kilpailussa kolmanneksi. Laine on opiskellut musiikkiteatteria ja kulttuurintuottamista. Lisäksi Laine on työskennellyt näyttelijänä teatterissa ja rooleissa elokuvissa ja televisiotuotannoissa.

Kommentit

Uusimmat sisällöt - Puoli Seitsemän