Hyppää pääsisältöön

Teiniäidit 3 - elämää taaperon kanssa

Teiniäitien odotettu kolmas kausi alkaa 6.10.
Teiniäitien kolmas kausi alkaa 6.10.2014 Teiniäitien odotettu kolmas kausi alkaa 6.10. Kuva: Jukka Lintinen teiniäidit
Sofia, Jussi,ja Laura
Sofia, Jussi,ja Laura Kuva: Yle, Jukka Lintinen teiniäidit
Kolmannella kaudella teiniäitien joukkoon liittyi 17-vuotiaana teini-isäksi tullut Jussi. Jussi nauttii elämästä tyttärensä kanssa kotona sillä aikaa, kun tyttöystävä Laura jatkaa koulunkäyntiään. Ensimmäisessä jaksossa Jussi ja Laura ovat jälleen suuren elämänmuutoksen edessä: Jussin koti-isyys vaihtuu pian armeijan harmaisiin. Miten Jussi selviää erosta? Entä miten Laura saa yhdistettyä yh-arjen ja koulun? Parkouria harrastava Jussi pitää myös suosittua blogia, jonne myös Laura kirjoittaa kuulumisiaan.
Elina ja Vanessa
Elina ja Vanessa Kuva: Yle, Jukka Lintinen teiniäidit
Elina sai tyttärensä Vanessan 17-vuotiaana. Yhteiselo Vanessan isän kanssa jäi lyhyeksi, ja nyt Elina ja Vanessa asuvat Elinan vanhempien kotona. Elina haaveilee omasta kodista ja itsenäisestä elämästä; sarjassa nähdään, kuinka oman rauhan etsintä onnistuu - vai onnistuuko? Elinan ja Vanessan elämää voi seurata myös Elinan blogista.
Nea ja Nisse
Nea ja Nisse Kuva: Yle, Jukka Lintinen teiniäidit
Myös Nea tuli raskaaksi jo 17-vuotiaana. Raskaus oli suunniteltu, mutta Nea jäi yksinhuoltajaksi Nisse-pojan ollessa puolivuotias. Nea itse on asunut teini-ikäisenä laitoksissa, mutta rankat kokemukset ovat tehneet nuoresta naisesta vahvan. Kuinka hän onnistuu sovittelemaan koulun, työn ja kodinhoidon samaan kalenteriin? Se selviää myös Nean blogissa.
Emilia ja Jare
Emilia ja Jare Kuva: Yle, Jukka Lintinen teiniäidit
Ennen täysi-ikäänsä yllättäen raskaaksi tullut Emilia kamppailee ensimmäisessä jaksossa opintojen ja lapsenhoidon paineissa. Yksivuotiaan pojan äiti aikoo vuoden aikana kirjoittaa ylioppilaaksi ja saada opiskelupaikan. Saavuttaako Emilia unelmansa? Emilia kirjoittaa myös blogia.

Kolmoskausi nähtiin TV2:ssa ja Yle Areenassa syksyllä 2014.

Lue myös - yle.fi:stä poimittua