Hyppää pääsisältöön
Aihesivun Nosteessa radio pääkuva

Blind Channel

Tuore, energinen oululaisviisikko Blind Channel käänsi jo viime syksynä musiikkimailman päät omalaatuisella "violent pop" -musiikillaan. Vajaan vuoden aktiivisena toiminut yhtye on rohmunnut lyhyessä ajassa sekä kuulijoiden, että medioiden huomion. Lokakuussa yhtye julkaisee tuoreen "Foreshadow" -nimeä kantavan EP:n ja lähtee sen myötä kattavalle Suomen rundille.

Blind Channel // Kuva: YleX Kellari

Kotipaikkakunta: Oulu

Musiikkityyli: Violent Pop

Perustamisvuosi: 2013

Kokoonpano: Joel Hokka - Lead Laulu/Kitara. Niko Moilanen - Rapit/Laulu/Samplet. Joonas Porko - Kitara/Taustalaulu. Olli Matela - Basso. Tommi Lalli - Rummut.

YleX kommentoi

Tykkäämme:

Energiaa löytyy, meininki on jotain Disco Ensemblen ja Enter Shikarin väliltä. Viehättää raskaamman ja vähän kevyemmänkin musan ystäviä. Vaikka bändi on niin tuore, löytyy jo ekasta sinkusta hyviä koukkuja ja kekseliäitä ideoita.

Päivitys 17.9.2014

Mukaan on tullut vuosituhannen vaihteen räp- sekä pomppumetallivaikutteita Limp Bizkitin, Disturbedin sekä jopa Faith No Moren suunnilta. Homma toimii saumattomasti, vaikka mukana on paljon erilaisia vaikutteita!

Vielä odotamme:

Neljän minuutin jälkeen kuulijalla on hieman keskittymishäiriöinen ja turboahdettu olo. Elementtejä on niin paljon, että biisin päätteeksi on vaikea muistaa biisistä muuta kuin viimeiset 20 sekuntia.

Päivitys 17.9.2014

Tarttuvuutta on saatu tykittelyyn lisää, mutta silti koko paketti on moneen kertaan ennestään kuultua. Pienet päivitykset ja persoonallisuusideat mietintämyssyyn!

Kristallipallo:

Keikkailemaan siitä, varmasti olette parhaimmillanne yleisön edessä! Tällaisella täyteenpakatulla energiapiikillä voi valloittaa yleisönsä, mutta se pitää tehdä livenä ja joka kerta aina paremmin kuin viimeksi. Rokkiklubit ja hikiset festaritelttakeikat oikein huutavat Blind Channelin nimeä!

Päivitys 17.9.2014

Bändi on saanut paljon keikkaa ja kokemusta taakseen, joten on ihme, että Blind Channel ei ole vielä napattu minkään levy-yhtiön toimesta. Ehkä oikeat yhteistyökuviot vaativatkin kärsivällisyyttä, joten hyvää on syytä odottaa!