Hyppää pääsisältöön

Paljastuiko Smoukahontaksen Hollywood-rooli – samaan elokuvaan Jackie Chanin kanssa?

Smoukahontaksen salamyhkäinen Hollywood-rooli saattoi paljastua Youtube-videolla.

Smoukahontas // Kuva: Teemu Saarinen

Sara Forsbergin eli Smoukahontaksen viraalihitiksi noussut YouTube-video What Languages Sound Like To Foregners on kerännyt jo yli 12 miljoonaa katselukertaa ja avannut nuorelle tähdelle ovet Yhdysvaltoihin. Jenkeissä nykyään asuva Forsberg solmi kesällä Historiallisen levydiilin tehnyt Smoukahontas: Tällaista musiikkia luvassa. Hieman sen jälkeen uutisoitiin myös kotimaisen tube-tähden elokuvaroolista.

– Sara on saanut pienen roolin Hollywood-elokuvasta, ja lentää pian sitä kuvaamaan. Kyseessä on jenkkileffa, jota kuvataan ulkomailla, kertoi Forsbergin manageri Johannes Ylinen MTV.fi -sivustolle heinäkuussa.

Elokuvaroolista ei ole tiedotettu sittemmin mitään, mutta vaikuttaa siltä, että kyseessä on toimintakomedia Skiptrace.

Skiptrace on Renny Harlinin uusin elokuva, jota tähdittävät legendaarinen toimintasankari Jackie Chan, Jackass-sarjasta tuttu Johnny Knoxville, sekä Kiinan suurimpiin naistähtiin lukeutuva Fan Bingbing. Chanin itsensä kehittämä tarina kertoo etsivästä, joka lyöttäytyy yhteen amerikkalaisen uhkapelaajan kanssa taistellakseen rikollisliigaa vastaan. Elokuvan kuvaukset ovat juuri alkaneet Kiinassa.

Sara Forsbergin mahdollinen päätyminen Rennyn uutuuselokuvaan sai kenties alkunsa maaliskuussa. Nimittäin Smoukahontaksen elämää Los Angelesissa seuranneen Sara goes LA -verkkosarjan toisessa osassa paljastui, että Renny oli tarjonnut Forsbergille ohjeita elämään rapakon takana.

- Menimme Rennyn kanssa juttelemaan Hotel Rooseveltiin, tämmöistä ihan jokapäiväistä bisnespuhetta, miten täällä Los Angelesissa elämä toimii, kertoo Forsberg videollaan.

Keskiviikkona 17. syyskuuta julkaisemallaan videolla Forsberg paljasti matkustavansa saman tien mysteerielokuvansa kuvauspaikalle Pekingiin. Samassa kaupungissa filmataan myös Rennyn elokuvaa.

Katso video alta.

Lähteet: Yle Kulttuuri, Youtube