Hyppää pääsisältöön

Soittolistoja viikonlopun jokaiseen tunnelmaan.

Evan & Manun täydellinen Viikonloppulista

Eva & Manu
Eva & Manu Kuva: Warner Music Finland manu leudic

Eva Louhivuoren ja ranskalaisen Emmanuel "Manu" Leudicin muodostama duo Eva & Manu on julkaissut juuri toisen albuminsa Cinnamon Hearts. Kanelin makuisista tunnelmista siirrytään nyt viettämään täydellistä viikonloppua musiikkipariskunnan kokoaman Viikonloppulistan parissa.

Eva & Manu tuli tutuksi ensimmäisen kerran Feet In The Water -kappaleen myötä vuonna 2012. Sitä seurannut debyyttialbumi esitteli hauraan kauniisti ja herkästi musisoivan folkduon. Melko orgaanista albumia seurannut toinen levy Cinnamon Hearts taas esitteli hieman uudistuneen Eva & Manun, jonka musiikissa kaikuukin nyt hieman enemmän elektronisemmat ja tuotetummat soundit. Levyn tuotantopuolesta ovat tällä kertaa vastanneet Tuomo Prättälä ja Olavi Louhivuori. Uudesta suunnasta huolimatta sama aito herkkyys ja kauneus on yhä läsnä kaksikon musiikissa.

Evan & Manun Viikonloppulista

Eva ja Manu ovat koonneet Viikonloppulistaansa musiikkia täydellisen viikonlopun viettoon. "Teemana on One Perfect Weekend ja koko sen tunneskaala. Lista alkaa perjantain biletyksellä ja toiveikkailla fiiliksellä. Jatkuu lauantain päänsäryllä ja ehkä pienellä morkkiksella. Lauantaina illalla alkaa kuitenkin uudet bileet. Lista jatkuu sunnuntaille kun viikonloppu on ohi, ja maanantai häämöttää edessä. Fiilis on kuitenkin hyvä, väsynyt ja viikonloppu oli yksi parhaista!"

Evan & Manun Viikonloppulista

Perjantai:

1. Sisyphus: My Oh My
2. Calvin Harris: Acceptable IN The 80's
3. SOHN: Artifice
4. Blake Mills: Hey Lover
5. AlunaGeorge feat. Disclosure: White Noise
6. Kate Boy: In Your Eyes
7. Capital Cities: Kangaroo Court

Lauantai:

8. Broken Social Club: Sweetest kill
9. London Grammar: Strong
10. Crosby, Stills, Nash & Young: Guinevere
11. Link Wray: Fire And Brimstone
12. Elbow: Charge
13. John Mayer: Queen Of California
14. This Is The Kit: Earthquake
15. Jonathan Wilson: Future Vision
16. Half Moon Run: Drug You
17. San Fermin: Sonsick

Sunnuntai:

18. Aphex Twin: Avril 14th
19. Asgeir: Going Home
20. Egotrippi: Varovasti nyt
21. Laura Groves: Inky Sea
22. Beck: Say Goodbye
23. Chris Garneau: Relief
24. Sufjan Stevens: Chicago

Kommentit