Hyppää pääsisältöön

Käryääkö jossain?

Iltasanomien juttu
Iltasanomien juttu docventures

Docventures paketoi tämänkin viikon puhutuimman aiheen ja tarjoaa kaikenlaisessa pimennossa kulkeneille valoa.

Docventures lanseerasi viikon aktivismissaan käräytyspuhelimen, jonne sai ilmiantaa korruptoituneen viranomaisen. Vanhan liiton nokialainen on kärynyt kuumana koko viikon ajan ja olemme saaneet haltuumme äärimmäisen hähmäisiä viestejä. Kiitämme niistä, arvon käräyttäjät.

Saimme myös keskiviikon lähetystä varten harvinaislaatuisen haastattelun mieheltä, joka tuntee suomalaisen alamaailman erityisen hyvin. Voimmeko olla edelleen vakuuttuneita siitä, että poliisi ei ole korruptoitunut?

"Poliisi kysyi, onko minulla edelliset suhteet vielä tallella Eurooppaan, lähinnä Hollantiin, Espanjaan ja Marokkoon. Vastasin kyllä. Sanottiin, että jos haluaisit perustaa jengin, saisit touhuta aivan rauhassa, poliisi ei puutu tekemisiisi ja saat pitää fyffesi."

Myös suomalainen meedia kiinnostui haastattelustamme seuraavin otsikoin:

ILTASANOMAT

Iltasanomien juttu
Iltasanomien juttu docventures

Lue Iltasanomien juttu tästä!

YLE.FI:

ylen juttu aiheesta
ylen juttu aiheesta docventures

Lue Ylen juttu tästä!

YLEX.FI

YleX:n juttu aiheesta!
YleX:n juttu aiheesta! docventures

YleX:n juttu tässä.

Seuraavana päivänä myös poliisiylijohtaja Paatero, Itä-Uudenmaan syyttäjänviraston kihlakunnan syyttäjä Jukka Haavisto, sekä Helsingin poliisin viestintäjohtaja noteerasivat haastattelun ja lupailivat, että siinä osoitetut väitteet tullaan selvittämään:

TS.FI

Poliisiylijohtaja Mikko Paateri Turun Sanomien haastattelussa
Poliisiylijohtaja Mikko Paateri Turun Sanomien haastattelussa docventures

Turun Sanomien juttu.

Väitteet ovat kovat, mutta mies ei suostu kertomaan, kuka diiliä on ehdottanut. Kun ottaa huomioon vielä Kolarin rikosmenneisyyden, on erittäin vaikea sanoa, mitä tämänkin jutun taustalla on, Paatero toteaa.

"Joka tapauksessa tarkoituksena on selvittää koko Aarnio-juttu pohjamutia myöten. Toivon, että kaikki tarpeellinen saadaan selville", Paatero sanoi.

YLE.FI

Ylen jatkojuttu aiheesta
Ylen jatkojuttu aiheesta docventures

Ylen jatkojuttu tästä!

Itä-Uudenmaan syyttäjänviraston kihlakunnansyyttäjä Jukka Haavisto sanoo, että keskiviikkoisessa Docventures-ohjelmassa esitetyt väitteet huumekaupasta selvitetään.

"Väite on täysin uusi. Kaikki väitteet kuitenkin tietysti selvitetään", Haavisto toteaa.

"Totta kai tämä selvitetään kokonaisuudessaan. Tämän kaltaisia väitteitä tulee nyt vähän väliä joka puolelta. Niiden selvittämistä helpottaisi se, että väitteiden esittäjät kertoisivat yksityiskohtaisesti, että kuka, mitä, missä ja milloin. Näin saisimme totuuspohjaa väitteisiin", Hakola sanoo.

Kommentit

Uusimmat sisällöt - Docventures