Hyppää pääsisältöön

Mitä mieltä olet Siman (ft. Neon 2) kappaleesta Tää on rakkautta?

YleX Jälki-istunto soittaa maanantaista perjantaihin joka päivä uuden Rytmibarometrikappaleen. Jokaista kappaletta voi äänestää kello 16 saakka. Lauantaisin YleX Viikonlopussa viikon suosituin Rytmibarometri julistetaan voittajaksi ja se saa itselleen palkinnoksi soittotakuuta!

Sima // Kuva: Jenni Poikelus

Kuka? Sima ft. Neon 2: Tää on rakkautta

Mitä? Turkulainen tuottajakaksikko Sima on julkaissut odotetun toisen singlensä Tää on rakkautta, joka on tehty yhteistyössä We Want More -TV-sarjaa tähdittävän Neon 2:n kanssa. Biisissä on paljon tuttuja elementtejä debyyttikappaleesta, sillä groovaavaa R'n'B:tä nikkaroiva duo ei ole lähtenyt vaihtamaan voittavaa kokoonpanoa. Kappaleessa on vahvat kasarivivahteet, jotka saavat retrohipstereiden päät nyökkäämään hyväksyvästi.

Hä? Siman tyypit lupailivat YleX:lle, että mikäli heidän huhtikuussa julkaisemansa Tuottajakaksikko Siman kesäbiisi syntyi luovassa krapulassa – katso videomusiikivideo kerää 10 000 katselukertaa viikossa, julkaisee bändi välittömästi uuden kappaleen ja siihen musiikkivideon. Viisi kuukautta myöhemmin kundit lunastivat lupauksensa.