Hyppää pääsisältöön

Olisiko minusta mieheksi?

nainen miehenä
nainen miehenä nainen miehenä

Miehen ja naisen erottaa geneettisesti toisistaan vain yksi kromosomi. Se kuuluisa Y. Tämän takia sukupuolemme eroavat toisistaan niin aivojen rakenteen, lihasmassan kuin hormonien osalta. Voiko siis tämä pieni ero johtaa siihen, että on olemassa niin äijiä asioita, että nainen ei niihin pysty? Tätä en usko. Olen varma, että osaan taskuparkkeerata rekan, seurata kiekon mäiskimistä jäällä ja bondailla epäsovinnaisten vitsien avulla.

Mutta nythän se testataan Prisma Studio -ohjelmassa. Tarvitsisinkin apuasi siihen, mitä minun kannattaisi testata. Pitäisikö minun heittää moukaria, ihailla autoja, syödä puolen kilon grillipihvi tai asentaa kodin viihdekeskus? Mikä on siis niin miesmäistä toimintaa, ettei nainen siihen pysty? Ja kuka olisi oivallinen opas minulle miehekkääseen maailmaan?

Laittele ideoita kommenttikenttään, Prisma Studion Facebook-sivuille tai sähköpostilla prisma.studio (at) yle.fi

Kommentit