Hyppää pääsisältöön

Cristal Snow paljastaa pahimman Tanssii tähtien kanssa -kilpailijan

YleX:n juontaja Cristal Snow menestyi hyvin ensimmäisessä Tanssii tähtien kanssa -jaksossa. Snow sai parinsa Kian kanssa toiseksi parhaat tuomaripisteet eli 25 pistettä. Ykkössija oli jaettu, sillä sekä Anu ja Jani että Janna ja Matti saivat tuomareilta yhteensä 30 pistettä.

Cristal Snow // Kuva: Juliana Harkki

Kovasti treenaava Cristal Snow ei ole ehtinyt edes katsoa Tanssii tähtien kanssa -avausjaksoa tanssikiireidensä takia. Cristalin ja hänen parinsa Kian ajatukset ovat jo seuraavassa tanssissa, joka nähdään ensi sunnuntaina 28. syyskuuta.

- Meillä on koreografia valmiina jo seuraavaa tanssia varten. En ole ehtinyt oikein nauttia eilisestä, mutta tuomaripisteistä tuli tosi hyvä mieli ja se hetki oli tosi energinen, Snow kertoo YleX:lle.

Cristal Snow pitää pahimpana vastuksenaan ensimmäisessä suorassa lähetyksessä parhaimmat tuomaripisteet saanutta Anu Sinisaloa, josta on tullut myös Snow'n hyvä ystävä tanssikisan myötä.

- Anu on niin hyvä. Tuemme toisiamme treeneissä, Cristal sanoo.

Katso Cristal Snow'n taidonnäyte Katsomo-palvelusta.

Näin Cristal pelleili parinsa kanssa tanssistudiolla heti maanantaina.

Lähteet: YleX