Hyppää pääsisältöön

Julkkisnaisten nakukuvat levisivät nettiin – taas

Edellisestä julkkisnaisten nakukuvavuodosta ehti kulua vain kolme viikkoa.

Rihanna // Kuva: ADAM WARZAWA/ EPA

Julkkisnaisten nakukuvia levisi nettiin Massiivinen tietomurto – kymmenien julkkisnaisten nakukuvia julkaistu netissäsyyskuun aikana. Tällä kertaa vuodon kohteeksi ovat joutuneet esimerkiksi Avril Lavigne, Vanessa Hudgens, Gabrielle Union sekä jo toistamiseen Kate Upton, Jennifer Lawrence, Rihanna ja Kim Kardashian.

Kuvien epäillään levinneen nettiin saman henkilön välityksellä kuin kolme viikkoa aiemmin. Kuvat ilmestyivät ainakin 4Chan ja Reddit-verkkosivuille, mutta ne poistettiin muutaman tunnin sisällä. Mirror-verkkolehden mukaan 4Chanin käyttäjät ovat uhanneet julkaisevansa alastonkuvia myös Lady Gagasta, Miley Cyruksesta, Selena Gomezista ja Taylor Swiftistä.

Ainakin muun muassa Bring It On -elokuvassa näytellyt ex-malli Gabrielle Union on ilmoittanut haastavansa kuvien levittäjät oikeuteen.

Lue myös:

Massiivinen tietomurto – kymmenien julkkisnaisten nakukuvia julkaistu netissä

Nakukuvavuoto: Tästä heidät tunnettiin vaatteet päällä

Nakukuvavuoto: Julkkisbloggari pahoittelee osuuttaan tapahtuneessa

Lähteet: Huffington Post, TMZ, Daily Mail, Mirror