Hyppää pääsisältöön

Olli Herman kihlautui etänä

Reckless Love -yhtyeen Olli Herman sanoo kosintojen olevan aina ainutlaatuisia. Rokkarin oma kihlautumistarina on myös melko harvinainen.

Kaikkien aikojen kosinnan Olli Herman YleX Aamun vieraana // Kuva: Teemu Saarinen

Olli Herman juontaa Avalla tiistaina 23.9. alkavaa Kaikkien aikojen kosinta -ohjelmaa. Hän kertoo oman kihlautumisensa olleen hyvin erilainen kuin ohjelmassa nähtävät kosinnat.

- Olin yksin siinä tilassa. Se oli kiertävän viihdetaiteilijan tilanne ja vaimoni kosi minua puhelimessa, Olli Herman sanoo YleX Aamun haastattelussa.

Herman oli tuolloin Reckless Loven kanssa keikkamatkalla Englannissa ja aikaeron vuoksi on yhä epäselvää, mikä virallinen kihlautumispäivä oli.

- Olimme eri aikavyöhykkeellä ja toinen jo toisen vuorokauden puolella. Ehkä pienellä kiertueikävällä oli vähän osuutta asiaan. 

Rokkari sanoo jalkojen lähteneen alta vaimonsa kosiessa.

- Piti äkkiä etsiä istuinta persiin alle. Istuin sitten manchesterilaisen hotellin kokolattiamatolle, Herman nauraa.

Kaikkien aikojen kosinta -ohjelmassa nähdään Olli Hermanin mukaan hyvin erilaisia kosintoja. Usein myös raavaan suomalaisen miehen vahva ulkokuori murtuu. Hermanin mukaan on uhkarohkeaa tunnustaa rakkauttaan julkisesti televisio-ohjelmassa, kun toinen voi myös kieltäytyä.

- Ennen kosintaa väitetään, ettei jännitä. Siinä tilanteessa kuitenkin kyyneleet virtaa ja ääni murtuu.

Tällä hetkellä Reckless Love valmistelee tulevaa albumia, josta saadaan esimakua muutaman kuukauden kuluttua.

Lähteet: YleX Aamu