Hyppää pääsisältöön
Aihesivun Nosteessa radio pääkuva

Dirty Frank

DIRTY FRANK on nuori yhtye, joka sekoittelee soitossaan progressiivista sekä stoner rockia. Vajaa kahden vuoden yhdessäolon jälkeen on nyt tämän vuoden puolella otettu hieman keikkatuntumaa ja ensimmäinen EP julkaistaan piakkoin.

Dirty Frank // Kuva: YleX Kellari

Kotipaikkakunta: Vantaa

Musiikkityyli: Stoner rock, Progressiivinen rock

Perustamisvuosi: 2009

Kokoonpano: Sam "Glenmark" Laukkanen - Kitara. Timi "Kuppa" Kuosmanen - Laulu & Kitara. Jere "Kukkis" Kalliokanerva - Basso. Teemu "Skefe" Patrikainen - Rummut. Olli "Talsi" Talsi - Kitara.

YleX kommentoi

Tykkäämme:

Biisissä on upean koukuttava kitarariffi ja energinen aloitus. Bassot jyrisee hienosti taustalla ja bändi laulaa rohkeasti stemmoja. Hienoa, että nuoret kundit tekevät progressiivista stoneria perinnetietoisesti, mutta modernilla otteella! Plussaa myös progebiisin radioystävällisestä kestosta 3:19!

Vielä odotamme:

Kitarasooloihin voisi panostaa vielä niin, että ne sopisivat menevään riffiin ja muutenkin massiiviseen meininkiin. Nyt vaan tiukkaa treenaamista ja keikkojen buukkausta, jotta bändi hioutuu yhteen ja saa tehtyä lisää hienoja biisejä. Oma stonerkorvani jäi janoamaan myös lisää pörinää Truckfightersin ja Red Fangin tapaan.

Kristallipallo:

Dirty Frank on tehnyt kaksi vuotta musiikkia ja ottanut keikkatuntumaa vasta hiljattain?! Nyt äkkiä keikkalavoja kiertämään; sieltä saa paljon treeniä ja inspiraatiota uusia biisejä varten. Ja niitä me haluamme kuulla lisää!