Hyppää pääsisältöön

Karaokesta biisin tehnyt turkulaisbändi myöntää: Emme ole saaneet naisia karaoken avulla

Musiikkialan ammattilaiset äänestivät Siman Tulevaisuuden tusinan sijalle viisi. Turkulainen duo julkaisi hiljattain Tää on rakkautta -nimisen singlen, jossa vierailee Neon 2 -yhtyeestä tuttu Jussi Rainio.

Sima // Kuva: Sony Music Finland

Sima yhteistyössä Neon 2:n kanssa: Karaokessa käy parempi flaksi, jos laulaa Neon 2:n biisejäSima yhteistyössä Neon 2:n kanssa: Karaokessa käy parempi flaksi, jos laulaa Neon 2:n biisejäMathias ja Jussi eivät ole onnistuneet tosielämässä pokaamaan mimmejä karaoke-vetojensa avulla.

- Ei se ole vielä meidän kohdalla koskaan toiminut. Olemme lähteneet aina kahdestaan baarista himaan. Nukuttu sohvalla ja tehty biisejä, Siman Jussi kertoo YleX:lle.

Duo pyysi Neon 2 -yhtyeen Jussi Rainion kappaleeseen fiittaamaan tietämättä, kuinka ajankohtainen laulaja on juuri tänä syksynä Tässä ovat paluun tekevät Suomi-suosikit – mukana mm. Don Huonot ja Kwan

- Jengi on spekuloinut, että se olisi jotenkin suunniteltua, mutta ei meillä ollut silloin mitään hajua ohjelmasta. Se on kuitenkin hienoa, että mediahuomio on nyt niin Neon 2:ssa kuin meidän biisissäkin, Mathias sanoo.

Katso musavideo alta.

Lue myös:
Tulevaisuuden tusina 2015 – ovatko tässä seuraavan vuoden musiikkimenestyjät?

Lähteet: YleX