Hyppää pääsisältöön

Niinistö Kansanradion jatkoilla!

Kansanradion 35-vuotisjuhlalähetyksessä vieraillut presidentti Sauli Niinistö on mukana myös juhlalähetyksen lisäjaksossa "Kansanradion jatkot", joka on kuultavissa YLE Areenasta.

Ihailen suomalaista joka ottaa vastuuta silloin kun sen paikka tulee

Kansalaisten presidentille lähettämiä kysymyksiä kuultiin Kansanradion 35-vuotisjuhlalähetyksessä sunnuntaina 14.9. Kaikki presidentille esitetyt kysymykset eivät kuitenkaan mahtuneet juhlalähetykseen.

Loppuosa haastattelusta on nyt julkaistu YLE Areenassa ohjelman erikoislähetyksenä, ikään kuin Kansanradion syntymäpäivälahjana kuuntelijoilleen. Kansanradion jatkot -ohjelman voi kuunnella ainoastaan verkossa.

Jaana Selin ja tasavallan presidentti Sauli Niinistö
Presidentti ja toimittaja Kansanradion jatkoilla Jaana Selin ja tasavallan presidentti Sauli Niinistö Kuva: Yle presidentti

Perin hillityillä jatkoilla presidentti vastaa muun muassa venäläistä ydinvoimaa ja EU-lobbareita koskeviin kysymyksiin, sekä muistelee lapsuutensa kesänviettoa Varsinais-Suomen maaseudulla. Syrjäseudun ja maanviljelijöiden asiaa puidaan usemmassakin kysymyksessä. Presidentti jakaa myös kansalaisten huolen epävakaan maailmantilanteen ja talouden alavireisyyden johdosta, mutta vakuuttaa että parempia aikoja on aina tulossa.

Jos taas Kansanradion 35-vuotisjuhlalähetys meni jostain syystä ohi, sen voit kuunnella tästä: