Hyppää pääsisältöön

Supersuositun jenkkiyhtyeen levyllä mukana Joonas Angeria ja Kasmir

Pentatonixin maailmanvalloitus jatkuu nyt julkaistavalla EP:llä, jolla on mukana suomalaisvahvistusta. 

Pentatonix

Yhdysvaltalainen lauluyhtye Pentatonix nousi ilmiöksi YouTube-videoillaan, missä lahjakkaat vokalistit esittivät accapella-covereita jo tutuista hiteistä. Yksi suosituimmista videoista on Daft Punk -sekoitus mitä on katsottu YouTubessa yli 90 miljoonaa kertaa. 

Pentatonixin uusi EP PTX vol. 3 julkaistaan 23. syyskuuta. Levyllä on mukana suomalainen biisintekijäkaksikko Thomas Kirjonen eli Kasmir sekä Joonas Angeria, joka on tehnyt musiikkia muun muassa Isac Elliotille sekä Benjaminille. Suomalaiskaksikko on tehnyt levyllä olevan See Through -kappaleen. 

Pentatonixin YouTube -kanavalla on yli kuusi miljoonaa tilaajaa ja heidän videoitaan on katsottu yli 520 miljoonaa kertaa. Heillä on YouTubessa enemmän tilaajia kuin monilla suurimmilla supertähdillä kuten Aviciilla tai Beyoncélla.