Hyppää pääsisältöön

Tulevaisuuden tusina esittelee vuosittain 12 lupaavinta musiikkilahjakkuutta, jotka todennäköisesti ovat läpimurtonsa kynnyksellä. YleX ja Rumba kokoavat artistilistan yhdessä musiikkialan ammattilaisten kanssa. Haastattelussa kärkikuusikko.

Turkulainen Sima haaveilee Ruisrockista ja Kaija Koosta

Tulevaisuuden Tusina 2015 -listan sijalla viisi on turkulainen duo Sima.

”Tuottajakaksikko Turusta”, esitteli Sima kesällä 2014 itsensä kun kaksikon debyyttisinkku Tanssilattialla ilmestyi. Myös The Reed Fags -yhtyeessä vaikuttaneet Jussi Tiainen ja Mathias Hermansson saivat kappaleensa YleX:n Uuden musiikin ohjelmien Tehobiisiksi, ja pian sitä seurasi levydiili Sonyn kanssa.

Groovaava, samettisen pehmeää ja tarttuvaa poppia soittava duo valmistelee pitkäsoittoaan ja haaveilee tuottavansa tulevaisuudessa Kaija Koota. yle.fi/musiikin haastattelussa kaksikko paljastaa myös toisen ”pienen pojan unelmansa”, ja milloin he paljastavat silmänsä ensimmäisen kerran julkisesti aurinkolasien takaa. Entä miten Simaan liittyy We Want More ohjelma?

Tulevaisuuden Tusina 2015: 1. Teksti-TV 666
Tulevaisuuden Tusina 2015: 2. Tippa-T
Tulevaisuuden Tusina 2015: 3. Milla Rumi
Tulevaisuuden Tusina 2015: 4. Pöllöt
Tulevaisuuden Tusina 2015: 5. Sima
Tulevaisuuden Tusina 2015: 6. Paperi T
Tulevaisuuden Tusina 2015: 7.-12.

Lue lisää Simasta YleX:n sivuilta.

Sima Facebookissa

Kommentit
 • Anssi Kelan lyriikka vakuutti ja liikutti

  Anssi Kela löysi vanhan menestysreseptin

  Tällä kertaa kokonaan kotimaisessa Levylautakunnassa oli mukana monen hittiartistin uutta tuotantoa. Uusia lauluja olivat kuuntelemassa Diandra, Samuli Laiho ja Pekka Laine. Äänestyksen tulos ja kommentit 1. Anssi Kela: Ilves 26 pistettä (Anssi Kela) Diandra: Ei tätä voinut ruveta analysoimaan, jäi vaan kuuntelemaan. Tarina vei heti mukanaan.

 • Kylie Minoguen kantrivalssi ja Maj Karman rokkileka

  Kylie Minoguen kantrivalssi Levylautakunnan voittaja

  Levylautakunnan arvioille alttiiksi valikoitui viikon uutuuksista mm. Australian lahja pop-maailmalle, tuore laulaja-lauluntekijä ja kotimainen rokkijyrä. Arvionsa antavat Ylen Juha-Pekka Sillanpää, Susanna Vainiola ja Jyrki Koskenseppä. Äänestyksen tulos ja kommentit 1.

 • Kolme sointua riittää tangokuninkaillekin

  Tangokuninkaat Jukka Hallikainen ja Marko Maunuksela

  Tangokuninkaat Jukka Hallikainen ja Marko Maunuksela ovat yhdistäneet voimansa duoksi, joka alkaa keikkailla yhdessä ja levyjäkin on tekeillä. Levylautakunnassa Marko ja Jukka saavat arvioitavakseen viikon uutudet. Tämän duon täydentää trioksi toimittaja Maija Salminen. Pisteet ja kommentteja 1.

Lue myös - yle.fi:stä poimittua