Hyppää pääsisältöön

Brittikriitikko vertaa Stam1nan Hyrdeä Queen-legendaan – lue arvio

Stam1nan SLK ilmestyy Euroopassa perjantaina 26. syyskuuta Odyssey Music Networkin kautta. Albumin ensimmäisessä brittiarviossa kriitikko vertaa Stam1nan laulaja-kitaristi Antti "Hyrde" Hyyrystä Queen-legenda Freddie Mercuryyn.

Stam1na // Kuva: Timo Isoaho

Stam1na aloittaa Euroopan kiertueensa lokakuun 30. päivä. Ennen sitä yhtyeen SLK-albumi julkaistaan useassa Euroopan maassa. Brittikriitikko Pete Woods hehkuttaa bändiä ja antaa levylle kahdeksan pistettä kymmenestä.

- En ymmärrä sanoituksista mitään, joten keskityn musiikkiin, Woods kirjoittaa.

Kriitikko pudottelee arviossaan useita nimiä, kuten King Crimson, Genesis, Entombed, Devin Townsend ja Opeth. Lisäksi hän ehdottaa, että Stam1na voisi esiintyä Rammsteinin tai Devin Townsendin lämppärinä. 

Woods ylistää Stam1na-muusikoiden soittotaitoa ja vertaa laulaja-kitaristi Hyrdeä Queen-legendaan.

- Antti Hyyrynen kuulostaa ajoittain Freddie Mercuryltä, kriitikko kehuu.

Lue koko arvio!

Lue myös: Stam1na siirtyy festaritähteydestä lämppärin rooliin

Lähteet: avenoctum.com