Hyppää pääsisältöön

Tartu Mikkiin palaa uusin jaksoin megavaihde silmässä 17.10.

Tartu Mikkiin -avausjakso 17.10.2014
Tartu Mikkiin -avausjakso 17.10.2014 Kuva: Harri Hinkka kasmir

Yle TV2:n Tartu Mikkiin -ohjelman uusi syyskausi alkaa perjantaina 17.10.2014. Avausjaksossa mukana ovat kuumaakin kuumemmat laulajatähdet Robin, Krista Siegfrids, Nopsajalka ja Kasmir. Tartu Mikkiin Jatkot tuplaa jälleen perjantai-illan viihteen, kun viihteellisen peliosion jälkeen myöhäisillassa syvennytään artistivieraiden omiin biisivalintoihin.

Avausjakso 17.10.2014
Uudet jaksot! Millainen mahtaa olla vauhti, kun laitetaan megavaihde silmään? No sehän nähdään syyskauden avausjaksossa, kun vieraaksi saapuvat megavillitsijä Robin & menijä eikä meinaaja Krista Siegfrids sekä suorien sanojen rytmimaakari Nopsajalka & vadelmainen hittinikkari Kasmir. Iltaa isännöi Sami Hintsanen ja tahdit tarjoaa Eeva Kontu & Tartu Mikkiin -bändi.

Tartu Mikkiin kello 21
Nyt on kisa-asetelma kohdallaan, kun Robin & Krista Siegfrids ja Nopsajalka & Kasmir tarttuvat mikkiin! Laulaminen on tähdillä tiukasti hyppysissä mutta entä biisien tunnistaminen? Kuka muistaa ja kuka luistaa duettofinaalissa? Hiki tulee nappia painaessa ja kipinä iskee kotikatsomoon asti. Välissä lähdetään järvelle sukeltamaan valkeaa helmeä, jolloin Eeva & bändi loihtii vähän rennompaa reggaepoljentoa. Perään otetaan sulavaa soulia ja loppuaika onkin sulaa hittilaavan tulitusta. Nyt mennään!

Tartu Mikkiin Jatkot kello 22.05
Paras perjantai jatkuu uutisten jälkeen Jatkoilla. Robin, Krista Siegfrids, Nopsajalka ja Kasmir esittävät omia listahittejään sekä rakkaita covereita. Tänään kuulet, kuinka Krista imitoi Cheriä. Saat myös tietää, miten kävi Nopsajalan odottamalle pestille Rollareissa. Koe, kuinka Kasmir sulattaa soulsoundillaan covervalintansa. Ja Robin – kuten tiedetään – rulaa aina ja koko ajan. Kuinka ankarasti tänään feattaa Nikke Ankara? Kaikkien musiikinystävien kohtaamispaikka on perjantai-illan Tartu Mikkiin Jatkot!

Tartu Mikkiin -syksy tulee jatkumaan odotettujen artistien vierailuilla ja yllättävillä esityksillä.

 • Pääsiäisenä nautitaan monipuolisista musiikkiohjelmista

  Pääsiäisen musiikkiohjelmia

  Pääsiäisviikonloppuna nautitaan monipuolisista musiikkiohjelmista. Kuunneltavaa löytyy runsain mitoin klassisen musiikin ja hartaiden sävelten ystäville, ja herkkopaloja on tarjolla myös gospelin ja kevyemmän musiikin kuuntelijoille.

 • Naistenpäivänä soi naisten tekemä musiikki

  Tässä koottuna naistenpäiväteemaisia musiikkiohjelmia.

  Naistenpäivän kunniaksi tässä koottuna tietoa naistenpäiväteemaisista ohjelmista. Radiopainotteisessa listauksessa löytyy kuunneltavaa niin kansanmusiikin rakastajalle, bluesin ystävälle kuin klassisen musiikin kuuntelijoille. Tv-ohjelmista listalla ovat Minun musiikkini -jaksot, joissa päähenkilöinä ovat Chisu, Sanni, Iisa, Mariska, Maija Vilkkumaa, Ellinoora ja Litku Klemetti.

Lue myös - yle.fi:stä poimittua

Tartu mikkiin

 • Hyvää joulua!

  Tartu Mikkiin toivottaa sinulle ikimuistoista joulua!

  Tartu Mikkiin toivottaa sinulle ikimuistoista joulua! Oi jouluyö -klassikossa tunnelmoivat Diandra, Saara Aalto, Mikko Leppilampi, Lauri Mikkola ja Sami Hintsanen sekä Eeva Konnun johtama Tartu Mikkiin -bändi.

 • Sami Hintsanen - All You Need Is Love

  Rakkautta, sitä me kaikki tarvitsemme.

  All You Need Is Love on legendaarisen The Beatles -yhtyeen kappale ja John Lennonin sävelkynästä syntyisin; kappale on merkattu myös McCartneyn nimiin.

 • 27.8. Toiveuusinta: Kuunkuiskaajat vs. Finlanders

  Kuunkuiskaajat ja Finlanders tarttuvat mikkiin!

  Lauantaina kansanmusiikki ja kansan musiikki kohtaavat, kun erityyppisen musiikin edustajat laittavat laulaen Tartu Mikkiin -sammon uumenissa! Tanssimusiikin kilometrimittari nakuttaa kompaten ja Mediapoliksen kanteleessa soi ainakin sata kuulasta kieltä.