Hyppää pääsisältöön

Soittolistoja viikonlopun jokaiseen tunnelmaan.

Adi L Haslan minttuteekannusta ilmestyy Viikonloppulista

Adi L Hasla
Adi L Hasla Kuva: Monsp Records adi l hasla

Jyväskylästä kotoisin oleva tuottaja-räppäri Adi L Hasla iskeytyi musakuluttajien tajuntaan viimeistään muutama kuukausi sitten Hyi-kappaleellaan. Adi L Haslan ensimmäinen oma pitkäsoitto on tarkoitus julkaista vasta ensi vuoden alkupuolella, mutta räppäri on vääntänyt musiikkia jo pitkään ja onkin monista yhteistyökuvioista tuttu.

Adi L Haslan Viikonloppulista

”Julkaisen musiikkia tosi nopealla tahdilla ja tykkään tehdä paljon musiikkivideoita. Minulta on kysytty, että milloin teen soolobiisejä, mutta tällä hetkellä niin monet lahjakkaat muusikot ovat halukkaita tekemään yhteisiä biisejä ja projekteja, että mielestäni olisi typerää vetäytyä omaan kuoreen tehdä vain soolona. Yhdessä tehdessä ideoihin saa enemmän näkökulmia.”

Yhteistyön ilotulista tarjoiltiin jokunen kuukausi sitten Adi L Haslan Hyi Remixillä, jossa vierailijoina on Aito Mäkki, VilleGalle, Tippa-T, Kube, Ruma ja Nick-E Maggz. Suomiräpin habiturientti jatkaa hyväksi havaittua yhteistyö-linjaa myös tulevalla debyytillään.

”Levyllä tulee olemaan myös paljon vierailijoita ja olen tosi tyytyväinen siitä, kuinka avoimesti artistit ovat valmiita yhteistyöhön. Luulen, että HYI Remixissä mukana olleet artistit tulevat olemaan mukana levyllä. Syksyn mittaan tulee uusia vierailijoita sinkkujulkaisuissa. Jätetään joitain nimiä yllätyksiksi.”

Habitus on myös poikkeuksellisen trooppinen ja siitä tuleekin toinen nimeni Habiturientti.

Yksi yllättävä elementti Adi L Haslan meiningissä on myös mystinen minttuteekannu, joka on tuttu muun muassa miehen musavideoista ja fanituotteista. Ja kyllä, miehen mukaan kannusta ilmestyy henki, kun sitä hankaa oikeasta kohdasta.

”Hän on kertonut tulevansa Afrikan mantereelta ja hän on ollut minulle jonkin sortin mentori/suunnannäyttäjä. Koen olevani parhaimmillani silloin, kun kannu on mukanani ja siksi olen alkanut kantaa sitä mukana keikoillakin. Minttutee on paras lääke syksyn pimeyttä vastaan taistellessa.”

Nyt Adi L Haslan minttuteekannusta kuitenkin ilmestyy herkullinen Viikonloppulista.

Adi La Hasla: "Minttuteekannun henki"

1. Juicy J - So Much Money
"Tomii motivaattorina joka aamu - SO MUCH MONEY"

2. I Love Makonnen - I Dont Sell Molly No More
"Tykkään seurata uusia tulokkaita jenkeistä. Tässä yksi uusista mielenkiintoisimmista."

3.Katie Got Bandz - Pop Out
"Naispuolista trap-osaamista Chicagosta - Pop Out!"

4. Tippa-T - Loco
"Ei ole aina helppoa olla nuori pelaaja - Nuari Kukko, Nuori Hanno Möttölä pelaa palloa tänä vuonna."

5. Paul Wall - Sittin Sidewayz
"Paul Wall baby! Basso ja autot ovat isompia kuin elämä."

6.Three 6 Mafia - Sippin On Some Syrup
"Tällä hetkellä uudessa jenkkirap soundissa voi kuulla vaikutteita Three 6 Mafian vanhasta tuotannosta - legendoja."

7. Chief Keef - Love Sosa
"Tämä biisi pamahti isosti maailmalle youtubesta pari vuotta sitten ja Chief Keef nosti itsensä kartalle salamana - bang bang."

8. Gang Starr - Take It Personal
"Kuullessani tän biisin, halusin ostaa itselleni MPC:n, jotta voisin tuottaa kuin DJ Premier. Nostalgiaa, Gang Starr forever!"

9. Redman - Tonights Da Night
"Lisää klassikkoja. Redman toimi isoimpana inspiraationa silloin, kun aloin räppäämään aikoinaan."

10. Kid Cudi - Day N Nite
"Tällä hetkellä sanoisin, että tämä on kaikkien aikojen suosikkibiisini. Kolahtaa sydämeen ja tunnen aidosti artistin sielun tässä biisissä. Ja ehdottomasti tämä alkuperäinen hitaampi versio, joka löytyy Kid Cudin ensimmäiseltä albumilta. Kid Cudi on aliarvostettu."

Kommentit
 • Anssi Kelan lyriikka vakuutti ja liikutti

  Anssi Kela löysi vanhan menestysreseptin

  Tällä kertaa kokonaan kotimaisessa Levylautakunnassa oli mukana monen hittiartistin uutta tuotantoa. Uusia lauluja olivat kuuntelemassa Diandra, Samuli Laiho ja Pekka Laine. Äänestyksen tulos ja kommentit 1. Anssi Kela: Ilves 26 pistettä (Anssi Kela) Diandra: Ei tätä voinut ruveta analysoimaan, jäi vaan kuuntelemaan. Tarina vei heti mukanaan.

 • Kylie Minoguen kantrivalssi ja Maj Karman rokkileka

  Kylie Minoguen kantrivalssi Levylautakunnan voittaja

  Levylautakunnan arvioille alttiiksi valikoitui viikon uutuuksista mm. Australian lahja pop-maailmalle, tuore laulaja-lauluntekijä ja kotimainen rokkijyrä. Arvionsa antavat Ylen Juha-Pekka Sillanpää, Susanna Vainiola ja Jyrki Koskenseppä. Äänestyksen tulos ja kommentit 1.

 • Kolme sointua riittää tangokuninkaillekin

  Tangokuninkaat Jukka Hallikainen ja Marko Maunuksela

  Tangokuninkaat Jukka Hallikainen ja Marko Maunuksela ovat yhdistäneet voimansa duoksi, joka alkaa keikkailla yhdessä ja levyjäkin on tekeillä. Levylautakunnassa Marko ja Jukka saavat arvioitavakseen viikon uutudet. Tämän duon täydentää trioksi toimittaja Maija Salminen. Pisteet ja kommentteja 1.