Hyppää pääsisältöön

Tulevaisuuden tusina esittelee vuosittain 12 lupaavinta musiikkilahjakkuutta, jotka todennäköisesti ovat läpimurtonsa kynnyksellä. YleX ja Rumba kokoavat artistilistan yhdessä musiikkialan ammattilaisten kanssa. Haastattelussa kärkikuusikko.

Teksti-TV 666 pitää homman rehellisenä

Tulevaisuuden Tusina 2015 -listan voittaja on helsinkiläinen viisikko Teksti-TV 666.

Teksti-TV 666 tuli tutuksi Piritorilta taivaaseen -kappaleellaan tämän vuoden alussa. Myöhemmin YleX soitti tehobiisinä bändin kakkossinkkua Sä et tuu enää takaisin koskaan. Kappaleet löytyvät yhtyeen juuri julkaistulta EP:ltä 1, joka on tulevan EP-trilogian ensimmäinen osa.

Punk-henkinen ja isoja kitaravalleja vyöryttävä suomenkielinen indierock on siis ensi vuoden kovin juttu. yle.fi/musiikin haastattelussa Teksti-TV 666:n Johannes Leppänen ja Tero Huotari maalailevat tulevaisuutta, jossa yhtyeessä on jo kahdeksan kitaristia ja bändin fanit antavat yhtyeelle viikkorahaa.

Tulevaisuuden Tusina 2015: 1. Teksti-TV 666
Tulevaisuuden Tusina 2015: 2. Tippa-T
Tulevaisuuden Tusina 2015: 3. Milla Rumi
Tulevaisuuden Tusina 2015: 4. Pöllöt
Tulevaisuuden Tusina 2015: 5. Sima
Tulevaisuuden Tusina 2015: 6. Paperi T
Tulevaisuuden Tusina 2015: 7.-12.

Teksti-TV 666 Facebookissa

Kommentit
 • Anssi Kelan lyriikka vakuutti ja liikutti

  Anssi Kela löysi vanhan menestysreseptin

  Tällä kertaa kokonaan kotimaisessa Levylautakunnassa oli mukana monen hittiartistin uutta tuotantoa. Uusia lauluja olivat kuuntelemassa Diandra, Samuli Laiho ja Pekka Laine. Äänestyksen tulos ja kommentit 1. Anssi Kela: Ilves 26 pistettä (Anssi Kela) Diandra: Ei tätä voinut ruveta analysoimaan, jäi vaan kuuntelemaan. Tarina vei heti mukanaan.

 • Kylie Minoguen kantrivalssi ja Maj Karman rokkileka

  Kylie Minoguen kantrivalssi Levylautakunnan voittaja

  Levylautakunnan arvioille alttiiksi valikoitui viikon uutuuksista mm. Australian lahja pop-maailmalle, tuore laulaja-lauluntekijä ja kotimainen rokkijyrä. Arvionsa antavat Ylen Juha-Pekka Sillanpää, Susanna Vainiola ja Jyrki Koskenseppä. Äänestyksen tulos ja kommentit 1.

 • Kolme sointua riittää tangokuninkaillekin

  Tangokuninkaat Jukka Hallikainen ja Marko Maunuksela

  Tangokuninkaat Jukka Hallikainen ja Marko Maunuksela ovat yhdistäneet voimansa duoksi, joka alkaa keikkailla yhdessä ja levyjäkin on tekeillä. Levylautakunnassa Marko ja Jukka saavat arvioitavakseen viikon uutudet. Tämän duon täydentää trioksi toimittaja Maija Salminen. Pisteet ja kommentteja 1.

Lue myös - yle.fi:stä poimittua