Hyppää pääsisältöön

Menitkö lankaan? Näin internet huijasi sinua

Kaikki viime viikolla puhuttaneet uutiset eivät olleetkaan totta.

Trolli-symboli

Muun muassa nämä uutiset eivät pitäneet Washington Postin mukaan paikkaansa 

1. Emma Watsonnin kohdistunut nakukuvauhkailu 

YleX:kin uutisoi Emma Watsonista ja häneen kohdistuneesta Olet seuraava: Uhataanko Emma Watsonia nakukuvilla? . Kuten myöhemmin Näyttelijättären nakukuvavuoto paljastui monimutkaiseksi huijaukseksi, uhkailu paljastui monimutkaiseksi huijaukseksi. Sivusto, johon Watsonin alastonkuvien olisi pitänyt tulla, johti markkinointitoimisto Ranticin sivulle, jossa luki teksti "Kukaan näistä naisista ei ansainnut tätä. Liity meihin, niin suljemme yhdessä 4chan -sivuston, ja estämme uusien alastonkuvien leviämisen nettiin."

2. Kolmirintainen nainen

Useilla uutissivuilla oli uutinen 21-vuotiaasta floridalaisesta Jasmine Tridevil -nimisestä kolmirintaisesta naisesta. Tridevil väitti, että kolmas rinta on asetettu leikkausten avulla pysyvästi paikoilleen. Hän myös sanoi ottaneensa rinnan saadakseen miesten huomiota ja päästäkseen tosi-tv-ohjelmiin. Useat kirurgit sanoivat, että leikkauksen jälkeen rintamus ei voisi näyttää siltä, miltä Tridevilin rinnat näyttävät.

Lisäksi on käynyt ilmi, että aiemmin tässä kuussa Tridevilin matkatavarat ilmeisesti ryöstettiin hänen ollessa Tampan lentokentällä. Tridevil oli tuolloin kirjoittanut hävikkiraporttiin, että hänen kolmen rinnan proteesinsa oli kadonnut.

3. iPhonen taipuminen

Kyllä, iPhone 6 saattaa taipua, mutta ei siinä määrin mitä on Palaavatko reisitaskuhousut muotiin? Uusi iPhone vääntyy tiukassa taskussa. Applen mukaan Apple: Vain yhdeksän käyttäjää valittanut taipuvasta puhelimestaon ilmoittanut taipuneesta puhelimesta. Määrä on mitätön ottaen huomioon, että puhelimia on myyty miljoonia kappaleita. Square Trade -laboratiorion testeissä vain kehonrakentaja onnistui taivuttavaan älypuhelinta.

4. Lentokentällä työskentelevä beagle

Hollantilainen lentoyhtiö KLM julkaisi YouTube-kanavallaan videon, jossa Sherlock-niminen ihastuttava beagle-rotuinen koira työskenteli lentokentällä tehtävänään paikallistaa hukkaan menneitä matkatavaroita. Kyseessä oli kuitenkin vain KLM:n markkinointitiimin tempaus, sillä kuten useimmat koirat, Sherlockin on työtön.

5. Facebookin kuukausimaksu

National Report -verkkosivun mukaan Facebook alkaisi periä palvelun käyttämisestä kolmen dollarin kuukausimaksua marraskuun alusta alkaen. National Report vaikuttaa päällisin puolin asialliselta uutissivustolta, mutta kyseessä on satiirisivusto.

Lue myös:

Mies latasi Facebookiin feikkikuvan lottovoitosta - onnistui huijaamaan yli miljoonaa!

Kepponen meni täydestä: ihmiset mikrottivat iPhonejaan

Mies pakoili vankilatuomiota − laittoi lehteen oman kuolinilmoituksensa

Lähteet: The Washington Post