Hyppää pääsisältöön

Usher keikkailee Helsingissä helmikuussa

Megatähti Usher lähtee alkuvuodesta ensimmäiselle Euroopan kiertueelleen lähes neljään vuoteen. 

Usher // Kuva: EPA/PAUL BUCK

Usher saapuu Helsinkiin keikalle 23. helmikuuta 2015. Hartwall Areenassa tapahtuvan keikan liput tulevat myyntiin Lippupisteessä 10. lokakuuta kello 9.

Lahjakkaana show-miehenä tunnettu yhdysvaltalainen Usher tarjoilee The UR Experience -kiertueellaan ainutlaatuisen valikoiman megahittejään 20-vuotisen uransa varrelta tavalla, jonka vain Usher voi tarjota. Show sisältää tuoreen katsauksen alkuvuosien ja viime aikojen hitteihin sekä odotettua uutta musiikkia tulevalta kahdeksannelta studioalbumilta.

- Haluan tarjota kiertueella faneilleni monipuolisen liveshow'n täynnä yllätyksiä ja erikoisvieraita. Olen innoissani päästessäni esittelemään faneilleni Usher-kokemuksen, jollaista he eivät ole koskaan aiemmin kokeneet, artisti kertoo.

Usher työstää parhaillaan tulevaa kahdeksatta studioalbuminaan. Aikaisemmin tänä vuonna hän saattoi päätökseen kuvaukset alkuvuodesta ensi-iltaan tulevassa Hands of Stone -elokuvassa, jossa hän teki roolin Sugar Ray Leonardina mm. Robert De Niron rinnalla. Usher on lisäksi toiminut vastikään tähtivalmentajana valtavan suositussa The Voice -tv-ohjelmassa Yhdysvalloissa.

Usherin Euroopan kiertue kattaa 23 kaupunkia. Kiertueen Special Guestina nähdään norjalaisduo Nico & Vinz.

Lähteet: Live Nation