Hyppää pääsisältöön
Aihesivun Nosteessa radio pääkuva

IncineratuZ

Uusi nouseva sooloartisti, Juho Huhtanen eli IncineratuZ räjähti elektronisen musiikin skeneen sisälle 2014 vuonna, kun hän sijoittui ammattikoulujen välisissä kulttuurikisoissa Sakustarssissa ensimmäiseksi konemusiikki kategoriassa. Monien genrejen yhdistely ja kokeilu elektronisen musiikin kanssa tuottaa tulosta diskografian puolesta ja mahdollisuuksia on monipuolisesti. Tulevaisuus alkoi näyttää vielä kirkkaammalta kun kesän alkupuolella Juho nappasi Ehtraxx/Coldwave Recordsin remix kilpailusta ensimmäisen paikan. Mitä odottaa Juholta? Orkestraalisia -, rock - ja elektronisia elementtejä? Todennäköisesti, mutta tämä on vasta alkua!

IncineratuZ

Kotipaikkakunta: Järvenpää

Musiikkityyli: Electro

Perustamisvuosi: 2012

Kokoonpano: IncineratuZ - Juho Huhtanen.

YleX kommentoi

Tykkäämme:

Kappale nappaa kuulijan samantien mukaansa. Eteenpäin pusketaan kovalla temmolla, eikä hengähdystauolle anneta tilaa. Iltojen viilentyessä tämän auringonpaisteesta kertovan kappaleen mukaan on helppo lähteä valloittamaan tanssilattioita.

Vielä odotamme:

Hienoa seurata mitä IncineratuZ vielä keksii. Esittelyteksissä luvataan tulevaisuudessa ehkä jopa rock-vakutteista elektromusikkia. Sitä odotellessa!

Kristallipallo:

IncineratuZ vakuuttaa kokeilunhalullaan kuulijat. Mielenkiintoisten sovitusten ja kokeilujen myötä hänen oma tyylinsä löytyy. Tunnistettava tyyli luo oman fanikuntansa.