Hyppää pääsisältöön

Kolmannen kauden kaikki jaksot nyt Elävässä Arkistossa!

1/8: Esittelyjaksossa tutustutaan sarjan päähenkilöihin Elinaan, Neaan, Emiliaan sekä Jussiin ja Lauraan. Heitä kaikkia yhdistää teiniraskaus ja siitä seurannut elämänmuutos.

2/8: Kakkosjaksossa Emilia pohtii syitä ylipainoonsa, ja Elina pakkaa muuttoa varten ja muistelee elämäänsä ennen raskautta. Nea puolestaan avaa suhdettaan mummiinsa. Jussi ja Laura valmistautuvat Halloweeniin.

3/8: Kolmosjaksossa Jussi yllättää Lauran. Emilia yrittää selvitä arjen rutiineista. Elinan asumisjärjestelyt muuttuvat yllättäen. Nean oppisopimuskoulutus ja yksinhuoltajuus vaativat aikatauluttamista.

4/8: Neljännessä jaksossa Emilian aamupahoinvointi voimistuu. Elinan suhde äitiin on koetuksella, Jussi taas pohtii armeijaan lähtöä ja eroa Sofiasta. Nean elämässä koirilla on suuri merkitys.

5/8: Viidennessä jaksossa Lauralla ja Jussilla on uutisia kerrottavana. Emilia pohtii raskauttaan ja tulevaa elämäänsä. Elinan asumisjärjestelyt muuttuvat jälleen. Nea ja Nisse valmistautuvat jouluun.

6/8: Kuudennessa jaksossa Nean elämässä tapahtuu suuri muutos. Jussi lähtee armeijaan ja Lauran on selviydyttävä yksinhuoltajana. Emilian muuttosuunnitelmat eivät miellytä kaikkia. Elina hakee vuokra-asunnosta tavaransa.

7/8: Seitsemännessä jaksossa Emilia on huolissaan tulevasta synnytyksestä. Jussi armeijasuunnitelmat muuttuvat. Elina keskittyy työntekoon. Nea kokee elämänsä yllätyksen.

8/8: Viimeisessä jaksossa Emilian elämä menee jälleen uusiksi. Lauran synnytys muuttuu dramaattiseksi. Nean ja Nissen kesäretki ei suju ihan suunnitelmien mukaan. Elinan haave muuttuu todeksi.

Lue myös - yle.fi:stä poimittua