Hyppää pääsisältöön

Mitä eroa on jalkapallon ja komiikan katsojilla?

Naurun tasapaino 2014. Yle.
Naurun tasapaino 2014. Yle. Kuva: Naurun tasapaino 2014. Yle. naurun tasapaino

Torstain jaksossa koomikoilla on aiheena maineikas Valkeakosken Haka ja siihen liittyen pamautamme taas viikkokilpailun käyntiin: Mitä eroa on jalkapallon ja komiikan katsojilla? Vastaa sähköpostitse naurun.tasapaino@yle.fi to 2.10. klo 8 mennessä, paras vastaus voittaa 2 kpl lippuja finalistien kiertueelle, valinnanvaraiselle keikalle! Kilpailun voittaja julkistetaan tuttuun tapaan Naurun tasapaino Extrassa to klo 20.30.

Osallistu Facebookissa Voit osallistua myös sähköpostilla: naurun.tasapaino@yle.fi

Info: Tässä oli aikaisemmin ulkoinen upotus. Se on valitettavasti nyt poistettu.

Arvonnan säännöt:

 • Arvonnan järjestäjänä toimii Yle, Radiokatu 5, 00024 Yleisradio. (myöhemmin tässä tekstissä “arvonnan järjestäjä”).
 • Arvontaan voi osallistua 30.9. - 2.10..2014 klo 8 mennessä. Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat, 18-vuotta täyttäneet luonnolliset henkilöt. Osallistumisoikeutta ei ole niiden tahojen työntekijöillä ja heidän perheenjäsenillään, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan järjestelyjen kanssa.
 • Yhdellä sähköpostiosoitteella voi osallistua arvontaan ainoastaan yhden kerran.
 • Arvonta suoritetaan arvonnan järjestäjän toimesta 2.10.2014. Osallistumisajan ulkopuolella saapuneita osallistumisia ei hyväksytä arvontaan. Arvonnan järjestäjä ei vastaa mahdollisista tietoliikenneyhteyksiin liittyvistä ongelmista (esimerkiksi katkoksista) arvontaan osallistumisen yhteydessä.
 • Osallistuneiden kesken arvotaan yksi voittaja. Paras vastaus voittaa 2 kpl lippuja finalistien kiertueelle, valinnanvaraiselle keikalle.
 • Voittajille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti.
 • Osallistumalla arvontaan osanottajat myöntävät, voittaessaan arvonnan palkinnon, arvonnan järjestäjälle oikeuden julkaista heidän nimensä ilman erillistä suostumusta tai korvausta.
 • Annettuja tietoja voidaan käyttää suoramarkkinointitarkoituksiin henkilötietolain mukaisesti. Palkinnon arvontaan osallistuminen ei edellytä markkinointiluvan antamista.
 • Järjestäjä maksaa lakisääteiset arpajaisverot.
 • Järjestäjä pidättää oikeuden hylätä arvonnasta henkilöt, jotka ovat rikkoneet näitä sääntöjä tai joiden voidaan epäillä käyttäneen osallistumisessa epärehellisiä keinoja. Järjestäjä pidättää itselleen oikeuden sääntömuutoksiin.
 • Järjestäjä ei ole velvollinen korvauksiin, jos voittajat eivät voikaan käyttää palkintoa, joka on sidottu tiettyyn ajankohtaan.
 • Huomioitavaa on, että arvonta ei ole Facebookin tai vastaavan median sponsoroima, suosittelema, hallinnoima eikä millään tavalla liity Facebookiin tai vastaavaan mediaan. Osallistuja antaa tietonsa ainoastaan Järjestäjän käyttöön, ei Facebookin tai vastaavan median.

Yle TV2