Hyppää pääsisältöön

Uusi video todistaa: Twerkkaus onnistuu myös metallin tahtiin

Yhdysvaltalainen Mastodon otti popparinaisten keinot käyttöön uudella videollaan.

Mastodonin uusi The Motherload -musavideo. // Kuva: Mastodon / YouTube

Huippusuosittu metallibändi, Mastodon, todistaa uudella videollaan, että twerkkaaminen on mahdollista myös metallin tahtiin. Juuri maailman ensi-iltansa saaneella The Motherload -biisin video alkaa okkultistisella maailmantuskaa henkivällä kuvastolla, mutta hyvin pian bändi yllättää marssittamalla hyllyvät takapuolet ruutuun.

The Motherload on kolmas uuden Once More 'Round The Sun -albumilta irrotetuista singlebiiseistä. Mastodon esiintyy Helsingin The Circuksessa joulukuun 19. päivä.

Popmusiikin naisartistit ovat kunnostautuneet viime aikoina twerkkaus-videoillaan. Muun muassa Jennifer Lopezin, Iggy Azalean ja Nicki Minaj'n Onko poppareiden uutuusvideossa Anacondaa enemmän bootyä?.

Lähteet: YouTube