Hyppää pääsisältöön

Mitä mieltä olet Graciaksen ja Noah Kinin kappaleesta I Am?

YleX Jälki-istunto soittaa maanantaista perjantaihin joka päivä uuden Rytmibarometrikappaleen. Jokaista kappaletta voi äänestää kello 16 saakka. Lauantaisin YleX Viikonlopussa viikon suosituin Rytmibarometri julistetaan voittajaksi ja se saa itselleen palkinnoksi soittotakuuta!

Mitä mieltä olet Graciaksen ja Noah Kinin kappaleesta I am? // Kuva: Cocoa Music

Kuka? Gracias & Noah Kin: I Am

Mitä? Tänään Rytmibarometrissa kuullaan Jokereiden ensimmäisen KHL-kauden virallinen tunnuskappale. Biisin ovat tehneet vastikään ensimmäisen studioalbuminsa julkaissut Gracias ja kovassa nosteessa oleva Noah Kin. Kappale on nimeltään I Am. Kappale soi Jokereiden kotipeleissä joukkueen luistellessa jäälle ja myös Jokereiden tv-mainoksissa. I Am valittiin joukkueen tunnusbiisiksi, koska se on täynnä oikeanlaista latausta ja asennetta, jota Jokerit haluaa tuoda Euroopan kovimpaan kiekkosarjaan. Biisistä on tehty myös näyttävä Nämä räppärit tekivät Jokereiden KHL-kauden virallisen tunnuskappaleen – katso video, jossa nähdään myös Jokereiden pelaajia ja faneja. Peukuta ja kommentoi Rytmibarometria klo 16 mennessä.