Hyppää pääsisältöön

Redrama The Voice of Finlandista: Haluan löytää sellaisen artistin kuin Kasmir

Redrama on ensimmäistä kertaa mukana The Voice of Finland -ohjelmassa. Räppäri haluaa löytää sellaisen artistin, joka yllättäisi hänet yhtä positiivisesti kuin Kasmir on yllättänyt tänä vuonna. Laulajan ei kuitenkaan tarvitse olla samasta genrestä.

Redrama // Kuva: Juhani Kenttämaa

Ensimmäistä kertaa The Voice of Finland -tähtivalmentajaksi ryhtyvä Redrama odottaa isoa show'ta. Hän pitää musiikkiohjelman bändiä erittäin kovatasoisena, mutta nostaa kuitenkin laulajat tärkeimpään rooliin.

- On mahtavaa olla mukana tällaisessa spektaakkelissa. Tässä on kyse laulajista. Lähtökohta on se, että kaikki ovat hyviä laulajia, koska he ovat päässeet esiraadista läpi, Redrama kommentoi YleX:lle.

Räppärillä on mukavan miehen maine, mutta hän vakuuttaa osaavansa antaa myös tiukempaa kritiikkiä tarpeen vaatiessa.

- Tottakai pitää pystyä antamaan myös rakentavaa kritiikkiä. Mulla on sellainen maine, että olen maailman kiltein ihminen, mutta kyllä mäkin pystyn sanomaan, kun on tarvetta.

Redrama ei halua kuitenkaan lytätä laulajia vain lyttäämisen vuoksi, vaan siihen pitää olla joku pätevä syy.

- Olen myös heikko ihminen, niin kuin kaikki muutkin. Kyllä munkin päässä joskus pyörii sellainen negatiivinen kela ja kateus. Se on inhimillistä. Meidän kulttuurissa on myös paljon sellaista, mikä ruokkii sitä. Kaikki mikä taistelee sitä vastaan, on meille hyväksi Suomessa.

Räppäri haluaa yllättyä The Voice of Finlandissa yhtä positiivisesti kuin hän yllättyi kuullessaan Vadelmavene-hitistään tutun Kasmirin musiikkia.

- Suomeen tarvitaan sellaisia laulajia, jotka yllättävät kuten Kasmir teki tänä vuonna. Artistin ei tarvitse kuitenkaan olla samasta genrestä, mutta sen täytyy olla jollain tavalla yllättävä. Se voi olla räppärikin, mutta sitten sen täytyy olla saatanan hyvä, koska taso on niin kova, ettei mikä vaan mene läpi enää.

The Voice of Finlandin neljäs kausi nähdään Nelosella ensi keväänä.

Lähteet: YleX