Hyppää pääsisältöön
Aihesivun Nosteessa radio pääkuva

Saturn III

Saturn III on helsinkiläinen yhtye, joka on toiminut nykyisellä kokoonpanolla puolisen vuotta. Tänä syksynä aiomme julkaista kolmen sinkun sarjan ja katsoa mitä niistä poikisi. Toivottavasti paljon keikkoja!

Saturn III // Kuva: Saturn III

Kotipaikkakunta: Helsinki

Musiikkityyli: Indie / punk-rock

Perustamisvuosi: 2014

Kokoonpano: Antti: Basso. Mikko: Rummut. Jenni: Kitara+Syna. Janne: Laulu+Kitara.

YleX kommentoi

Tykkäämme:

Nyt pusketaan kovalla ryminällä eteenpäin! Soundista tulee hieman mieleen alkuaikojen Foo Fighters. Energinen biisi jää heti ensikuulemalta hyräilyttämään. Tämän kaltaista nyt mennään eikä meinata -tunnelmaa tarvitaan pimeiden iltojen piristämiseen!

Vielä odotamme:

Koko kappaleen kestävä särökitarasoundi tuo vanhanajan tuntua ja fiilistä kappaleeseen. Tunnelmaa olisi voinut muokata jättämällä hetkellisesti taustasärön kokonaan pois. Hengähdystauon aikana kuulija jää odottamaan seuraavaa siirtoa.

Kristallipallo:

Lisää treeniä ja uusia kappaleita tekemään tuoreella kokoonpanolla, niin teistä kuullaan vielä! Soundcloudiin ladattujen kappaleiden perusteella huomaa, että tästä bändistä löytyy monipuolisuutta.