Hyppää pääsisältöön

EDM-supertähti avautuu terveysongelmistaan: Oli pakko hiljentää vauhtia

25-vuotiaalla Aviciilla on ollut useita terveysongelmia.

Avicii // Kuva: facebook.com/avicii

EDM-tähti Aviciin ilmoitettiin syyskuussa peruvan suurimman osan lähiajan keikoistaan sairastelun takia. Nyt 25-vuotias ruotsalaistähti kertoo Billboardin haastattelussa, mistä terveysongelmat johtuvat. Keikkojen peruuttaminen johtuu tähden mukaan siitä, että hänen on levättävä kunnolla toipuakseen maaliskuisesta leikkauksesta, jossa häneltä poistettiin sappirakko ja umpilisäke.

Avicii sanoo, ettei hän osannut levätä kuukauden sairaslomalla, joka oli heti operaation jälkeen. Lepäämisen sijaan hän kertoo tehneensä 12 tuntisia työpäiviä musiikin parissa ja se kostautui myöhemmin, kun hän jatkoi kiertuelämää.

Aviciin terveysongelmista uutisoitiin ensimmäisen kerran vuonna 2012, kun hänet vietiin New Yorkissa sairaalaan haimatulehduksen takia. Sama ongelma johti tähden keikkojen peruuntumiseen vuonna 2013.

Lähteet: Billboard