Hyppää pääsisältöön

Kuuntele Ella Hendersonin debyyttialbumi ennakkoon

Ella Hendersonin uusi albumi julkaistaan virallisesti ensi viikolla.

Ella Henderson // Kuva: www.sonymusic.com

Brittiläisen laulajalauluntekijä Ella Hendersonin uusi Chapter one -levy on kuunneltavissa ennakkoon Spotifyssä. Albumi julkaistaan virallisesti ensi viikolla.

Ella Henderson on saanut uuden levyn biiseihin tulitukea nimekkäiltä tuottajilta ja muusikoilta. Hendersonin lisäksi kappaleita ovat työstäneet OneRepublicin keulahahmo Ryan Tedder, Emeli Sandé sekä Babyface-nimellä tunnettu yhdysvaltalainen Kenneth Brian Edmonds.

Hendersonin läpimurto suuren yleisön tietoisuuteen tapahtui vuonna 2012 Ison-Britannian X Factor-ohjelmassa, jossa hän tuli kuudenneksi ennakkosuosikin asemasta huolimatta. Henderson solmi Simon Cowelin Sycon kanssa levytyssopimuksen vuonna 2013.

Esikoissingle Ghost julkaistiin kesällä.