Hyppää pääsisältöön

Mitä mieltä olet Kendrick Lamarin kappaleesta i?

YleX Jälki-istunto soittaa maanantaista perjantaihin joka päivä uuden Rytmibarometrikappaleen. Jokaista kappaletta voi äänestää kello 16 saakka. Lauantaisin YleX Viikonlopussa viikon suosituin Rytmibarometri julistetaan voittajaksi ja se saa itselleen palkinnoksi soittotakuuta!

Kendrick Lamar

Kuka? Kendrick Lamar: i

Mitä? Viikon viimeisenä Rytmibarometri-artistina kärkipaikkaa lähtee havittelemaan Kendrick Lamar ja hänen uusi kappaleensa i. Räppäri esittelee kappaleessa itsestään positiivisen puolensa. 27-vuotias Lamar on tällä hetkellä yksi maailman suosituimmista räppäreistä ja hänen uutta tuotantoa on odotettu Good Kid, M.A.A.D City -levyn jälkeen ja nyt sitä on saatu i-kappaleen muodossa. Biisin tanssittavista kitaroista tulee vahvasti mieleen Carlos Santana, mutta hänen musiikkiaan biisissä ei lainata. Taustat on otettu The Isley Brothersin That Lady -kappaleesta vuodelta 1973, jolloin he olivat inspiroituneita Santanasta. Kappale on soinut tällä viikolla Kendrick kehottaa rakastamaan itseäsi ja muita. Miten i iskee YleX Jälki-istunnon kuulijoihin ja onko siitä pudottamaan Tiisu ykköspallilta, selviää tänään klo 16.00 mennessä.