Hyppää pääsisältöön

Valaistunut

Valaistunut, yle tv1
Entinen bisnestykki Amy jatkaa taisteluaan yritysmaailman häikäilemättömyyttä vastaan. Valaistunut, yle tv1 Kuva: LACEY TERRELL valaistunut

TV1 perjantaisin 3.6. - 22.7.2016 n. klo 23.40 - 00.10 (uusinta, toinen tuotantokausi)
Yle Areenassa 30 päivää

Palkittu draamasarja Valaistunut (16) kertoo kauneus- ja terveysalalla työskentelevästä Amy Jellicoesta (Laura Dern). Nelikymppinen nainen saa hermoromahduksen, lähtee terapiaan ja alkaa etsiä itseään.

TV1 esittää uusintana sarjan toisen kauden kahdeksan jaksoa.

Ei tarvitse paeta

Amy ymmärtää, että hänen ei tarvitse paeta elämää merkityksettömään työhön ja huonoihin ihmissuhteisiin. Hän palaa henkisen kasvun keskuksesta kotiin uutena ihmisenä.

Amy joutuu kohtaamaan ankeamman todellisuuden kuin olisi uskonutkaan. Kauanko Amyn uusi henkinen teflonpinta kestää?

Helen-äidin roolissa nähdään Laura Dernin äiti Diane Ladd. Muissa rooleissa näyttelevät Charles Esten, Luke Wilson, Timm Sharp ja Sarah Burns.

Komea toimittaja Amyn avuksi

Draamakomediasarjan toinen kausi kertoo miten entinen bisnestykki Amy jatkaa taisteluaan yritysmaailman häikäilemättömyyttä vastaan.

Amy aikoo pestä kalifornialaisyrityksen likapyykin vaikka julkisesti ja haalii avukseen syväkurkun omasta firmasta sekä teräväkynäisen toimittajan. Jeff Flenderillä on avunsa, eikä komea ulkonäkö ole niistä vähäisin.

Pystyykö yhden naisen ristiretki muuttamaan maailmaa ja omia lähimmäisiään paremmaksi?

Enlightened. Käsikirjoitus: Laura Dern ja Mike White. Ohjaus: Mike White. Tuotanto: HBO, 2011 - 2012. Sarjaa on esitetty TV1:llä edellisen kerran vuonna 2015.

Lisää ohjelmasta

Kommentit