Hyppää pääsisältöön

Valaistunut

Valaistunut, yle tv1
Entinen bisnestykki Amy jatkaa taisteluaan yritysmaailman häikäilemättömyyttä vastaan. Valaistunut, yle tv1 Kuva: LACEY TERRELL valaistunut

TV1 perjantaisin 3.6. - 22.7.2016 n. klo 23.40 - 00.10 (uusinta, toinen tuotantokausi)
Yle Areenassa 30 päivää

Palkittu draamasarja Valaistunut (16) kertoo kauneus- ja terveysalalla työskentelevästä Amy Jellicoesta (Laura Dern). Nelikymppinen nainen saa hermoromahduksen, lähtee terapiaan ja alkaa etsiä itseään.

TV1 esittää uusintana sarjan toisen kauden kahdeksan jaksoa.

Ei tarvitse paeta

Amy ymmärtää, että hänen ei tarvitse paeta elämää merkityksettömään työhön ja huonoihin ihmissuhteisiin. Hän palaa henkisen kasvun keskuksesta kotiin uutena ihmisenä.

Amy joutuu kohtaamaan ankeamman todellisuuden kuin olisi uskonutkaan. Kauanko Amyn uusi henkinen teflonpinta kestää?

Helen-äidin roolissa nähdään Laura Dernin äiti Diane Ladd. Muissa rooleissa näyttelevät Charles Esten, Luke Wilson, Timm Sharp ja Sarah Burns.

Komea toimittaja Amyn avuksi

Draamakomediasarjan toinen kausi kertoo miten entinen bisnestykki Amy jatkaa taisteluaan yritysmaailman häikäilemättömyyttä vastaan.

Amy aikoo pestä kalifornialaisyrityksen likapyykin vaikka julkisesti ja haalii avukseen syväkurkun omasta firmasta sekä teräväkynäisen toimittajan. Jeff Flenderillä on avunsa, eikä komea ulkonäkö ole niistä vähäisin.

Pystyykö yhden naisen ristiretki muuttamaan maailmaa ja omia lähimmäisiään paremmaksi?

Enlightened. Käsikirjoitus: Laura Dern ja Mike White. Ohjaus: Mike White. Tuotanto: HBO, 2011 - 2012. Sarjaa on esitetty TV1:llä edellisen kerran vuonna 2015.

Lisää ohjelmasta

Kommentit
  • Hartausohjelmissa kysellään toivoa ja lohdutusta Ukrainan tilanteeseen

    Television ja radion hartausohjelmissa rukoillaan rauhaa.

    Hartausohjelmissa rukoillaan rauhan puolesta ja etsitään rohkaisua levottomuuden keskelle. Ukrainan tilanne näkyy ja kuuluu lähipäivinä sekä televisio- ja radiojumalanpalveluksissa, aamu- ja iltahartauksissa että Pisara-ohjelmassa. Sunnuntaina 13.3. klo 10 lähetetään myös suorana Yle TV1:llä ekumeeninen ja uskontojen välinen Rauhanrukous Ukrainan puolesta.

  • Alkuvuoden hartausohjelmissa uskon pohdintaa ja postikortteja maailmalta

    Radion ja tv:n hartausohjelmissa toivoa sävelin ja sanoin.

    Vuoden 2022 alkupäivinä on tarjolla runsas kattaus hartausohjelmia. Televisiossa nähdään arkistojen kätköistä nostalginen jumalanpalveluslähetys Lakeuden Rististä. Loppiaisena pohditaan lähetystyötä Nojatuolikirkossa. Radiossa kuullaan mm. moderni Verkoston jumalanpalvelus Munkkiniemestä sekä eri-ikäisten yhteisöllinen radiomessu suorana Haapajärven kirkosta. Radiohartauksissa saadaan postikortteja maailmalta. Musiikkina jumalanpalveluslähetyksissä kuullaan niin kanteleen helkyntää kuin urkuja ja bändimusiikkia.