Hyppää pääsisältöön

Viikon Rytmibarometri-voittaja on Tiisu!

Viikon suosituin Rytmibarometri-kappale on räjähtävää suomirockia!

Tiisu // Kuva: Ville Juurikkala / Tiisu Facebook

YleX:n Rytmibarometri esittelee maanantaista perjantaihin uutta musiikkia YleX Jälki-istunnossa ja lauantaisin YleX Viikonlopussa summataan kuluneen viikon musiikillinen anti voitonjuhlien kera. Kulunut viikko tarjosi jälleen laajan kattauksen kotimaista ja ulkomaista musiikkia.

Mitä mieltä olet One Directionin kappaleesta Steal My Girl? // Kuva: https://www.facebook.com/onedirectionmusic

One DirectioninSteal my girl

Tiisu // Kuva: Sony Music

Tiistain Rytmibarometri-kokelas löytyy Tulevaisuuden tusina 2015 -listauksesta ja on soinut Juhani Kenttämaan tehona. Kotimaan rintamaa edustava Tiisu ansaitsi 85% yläpeukkua Suomalaisen suurin riesa on sisu -kappaleellaan.

Mitä mieltä olet Graciaksen ja Noah Kinin kappaleesta I am? // Kuva: Cocoa Music

Keskiviikkona kuultiin jääkiekkojoukkue Jokereiden tämän kauden virallinen tunnusbiisi I am. Kappaleesta vastaavat Gracias & Noah Kin. Samoin kuin Jokerit KHL:ssä - kappale oli mukana kärkikamppailussa 75 yläpeukkuprosentilla.

Mitä mieltä olet Jack Ü:n (feat. Kiesza) kappaleesta Take Ü There? // Kuva: www.facebook.com/jackuofficial

Torstaina rytmibarometri-bailuista vastasi konemusiikki duo Jack Ü feat. Kiesza _Take Ü There -_kappaleella. Duon muodostavat Skrillex ja Diblo. Kovat nimet eivät taanneet kovaa tulosta yläpeukkuprosentin jäädessä 51%.

Kendrick Lamar

Viikon Rytmibarometri-voittaja on täten kotimainen rock-biisi Tiisun Suomalaisten suurin riesa on sisu. Biisi lunastaa voittonsa myötä YleX:ssä soittotakuuta ja se kuullaan seuraavan viikon ajan joka päivä!