Hyppää pääsisältöön

Eteerisen haikea Elise haastaa ulkomaiden viileät pop-prinsessat

Tuore artisti Elise nostaa kotimaisen popin rimaa tyylikkäällä ensisinkullaan!

Elise Uuden musiikin aamuvuoron vieraana // Kuva: Veli Kauppinen

**Elise: Nothing On You

Viime viikolla Uuden musiikin aamuvuoron Ensisoittovieraaksi purjehti hurmaava Elise, jolla oli mukanaan debyyttisingle Nothing On You. Elise on 24-vuotias Vantaalta kotoisin oleva helsinkiläistynyt laulajatar, joka työstää tällä hetkellä esikoisalbumiaan. Ensisoittovieraana Elise ihastutti kuulijoita kansainvälisellä soundilla, josta löytyy vertailukohtia esimerkiksi Siaan, Seinabo Seyhin ja jopa Amy Winehouseen**. 

Elisen savuisen lauluäänen saumaton yhdistäminen trip hop -vaikutteisiin ja kuiskauksenkevyisiin kaikuihin luo kohtalokkaan ja kuulaan tunnelman kappaleelle, joka kertoo nuoren naisen rakkauselämän solmuista. Haikea pop-elämys tarjoillaan utuiselta tuntuvana pakettina, joka kirkastuu useampien kuuntelukertojen myötä.

Nothing On You on uuden ajan tunnuslaulu kaikille oman elämänsä runotytöille- ja pojille, joiden sielunmaisema peilautuu yön verhoamien usvaisten peltojen ylle. Tämä biisi pakottaa sulkemaan silmät, samalla kun se kietoutuu syvälle tyylitietoisen pop-rakastajan sydämeen. 

Onko Elisessä potentiaalia maailmanvalloittajaksi vai onko samanmoisia jo liikaa? Kommentoi Pirita Pykäläisen Viikon tehoa!