Hyppää pääsisältöön

Heikki Salo: ”Jos jonkun saisi tekemättömäksi, niin tämän"

Miljoonasateen nettiextra
Miljoonasateen nettiextra we want more

Miljoonasateellakin on pitkän historiansa aikana tempaus, jota Heikki Salo toivoo tekemättömäksi.

Bändi oli keikalla Kauhajoella. Heikki oli käynyt ulkona ja tuli takaisin hotelliin kaunis, valkoinen jänis mukanaan. Jänis oli jäänyt auton alle, mutta siinä ei ollut mitään ulkoisia törmäyksen jälkiä. Hetken pohdittuaan, miehet saivat idean: road kill –jäniksestä voisi gourmet hengessä tehdä maittavan aterian! Kenelläkään ei tuntunut olevan juuri kokemusta jäniksen nylkemisestä, mutta Heikki oli joskus nähnyt, kuinka toimenpide suoritetaan. Apuvälineenään Sveitsin armeijan linkkari, jänis pääsi nahastaan.

Heikillä oli kuitenkin kepposet mielessä ja tämän sai kokea pahaa arvaamaton hotellisiivooja. Nukkuva jänis ei ollut ihan sitä, miltä ensi näytti. Seuraavalla keikkapaikalla Heikki marssi suoraan hotellin kokin pakeille: ”Tämä poppoo haluaa sitten jänistä punaviinissä.” Ja niin Miljoonasade sai jänistä punaviinissä. Tosin katumus vaivaa miestä vieläkin: ”Onneksi tuollaisia kepposia ei tarvitse enää tehdä.”

Kommentit

Lue myös - yle.fi:stä poimittua