Hyppää pääsisältöön

Mitä mieltä olet Elisen kappaleesta Nothing on You?

YleX Jälki-istunto soittaa maanantaista perjantaihin joka päivä uuden Rytmibarometrikappaleen. Jokaista kappaletta voi äänestää kello 16 saakka. Lauantaisin YleX Viikonlopussa viikon suosituin Rytmibarometri julistetaan voittajaksi ja se saa itselleen palkinnoksi soittotakuuta!

Elise Uuden musiikin aamuvuoron vieraana // Kuva: Veli Kauppinen

Kuka? Elise: Nothing on You

Mitä? Nyt on aika esitellä 24-vuotias suomalainen laulaja/lauluntekijä Elise. Englanninkielistä poppia työstävä tuore artisti on kertonut käsittelevänsä musiikissaan mielellään sielua ja sydäntä raapivia surullisia aiheita. Nuoren naisen ensimmäinen single Nothing on You sai ensisoittonsa Uuden musiikin aamuvuorossa. Elise on varovaisesti lupaillut, että debyyttialbumi voisi ilmestyä ensi vuoden alkupuolella.

Hä? Elise on lähtöisin niinkin eksoottisesta paikasta kuin Vantaan "Myr Yorkista".